Alina Boz'dan Şoke Eden İtiraf! Yetenekli Oyuncu Beş Saat Boyunca Aralıksız Ağladı!

Alina Boz'dan Şoke Eden İtiraf! Yetenekli Oyuncu Beş Saat Boyunca Aralıksız Ağladı!

Maraşlı dizisi ile dikkatleri üzerine toplayan Alina Boz, şoke edici açıklamalarda bulundu. Alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncu Alina Boz, son olarak Maraşlı dizisinde yer aldı. Alina Boz yeteneği ve güzelliği ile ön plana çıkmayı başardı.

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Maraşlı dizisinde başrol oyuncu olarak yer alan Alina Boz, kısa sürede birçok hayran kitlesine sahip oldu. Alınan bilgiler neticesinde ‘Mahur’ karakteri ile büyük ilgi toplayan Alina Boz, yapımcılarında yeni gözdesi oldu. Maraşlı dizisinin final yapmasının ardından Alina Boz birçok projeden teklif üstüne teklif aldı.

Alina Boz kısa sürede yapımcıların gözdesi oldu!

Alina Boz kısa sürede yapımcıların gözdesi oldu! Alina Boz, Kerim Savaş Sarı’nın YouTube kanalında merak edilen tüm soruları yanıtladı. Yetenekli oyuncu Alina Boz, oyunculuk kariyeri hakkında da açıklama yapmayı ihmal etmedi. Alina Boz, küçük yaşlardan itibaren oyunculuk yaptığını dile getirdi.

Bu açıklamaların ardından genç oyuncu Alina Boz, dışarıdan bakınca soğuk durduğunu fakat hiç göründüğü gibi biri olmadığını belirtti. Sözlerine devam eden Alina Boz, arkadaş grubu için her şeyi yapacağını ifade etti. Bunun dışında unutkan bir insan olduğunu da açıklamalarına ekleyen Alina Boz, okuduklarının aklında kalmadığını ve balık hafızalı olduğunu söylüyor.

Alina Boz, merak edilen sorulara açıklık getirdi

Alina Boz, merak edilen sorulara açıklık getirdi. Özel hayatı ve kişisel özelliklerinden bahseden Alina Boz, duygusal biri olduğunu da söyledi. Ardından ‘Paramparça’ dizisinin final yemeğinde 5 saat boyunca ağladığını itiraf etti. Çünkü üç sene boyunca Paramparça dizi setinde olduğunu bundan dolayı duygusal bağ kurduğunu aktardı. 13 yaşından bu yana dizilerde oynadığını söyleyen Alina Boz, gidip göremediği yerleri görmeyi çok istediğini dile getirdi.

Bunun dışında Maraşlı dizisi biter bitmez bir festivale katıldığını söyledi. Bu süre zarfından çekimlerin de 40 gün sürdüğünü açıkladı.