Ailelerini Zamanında Terk Edip Görüşmeyen Ünlüler Listesi Ortaya Çıktı!

Ailelerini Zamanında Terk Edip Görüşmeyen Ünlüler Listesi Ortaya Çıktı!

Ünlülerin bir kısmı küçük yaşlardan itibaren aileleriyle sıkıntılar yaşamış. Kimisi ailesinden ayrı kalırken kimisi ise şiddet görmüş. Oyuncu ve şarkıcı olan isimlerin hangisi ailesini reddetti? Öyle ki listede anne ve babasının yüzüne dahi bakmadığı isimler yer alıyor. İşte ailesi ile sorunları olan o ünlüler...

Pek çok ünlünün geçmiş yıllarda ailesiyle çeşitli sıkıntılar yaşadığı bilinmekte. Bu nedenden ötürü ya iletişimi kesiyorlar ya da eskisi kadar görüşmüyorlar. Peki hangi ünlüler geçmişi ile gündeme gelmekte. Kimisi oyunculuk yapıyor kimisi ise şarkıcılıkla uğraşıyor. Hal böyle olunca hayranları da hayat hikayelerini merak etmekte. İşte detaylarıyla birlikte aile konusunda şanssız olan bazı ünlü isimler...

Serenay Sarıkaya

Serenay Sarıkaya'nın ailesi o çok küçükken boşandı. Daha sonra babası ile 7 yaşından bu yana görüşmedi. Hal böyle olunca küçük yaşta çalışmaya başlayan Serenay, ilerleyen yıllarda oyunculukla tanıştı. Kendisinin hayali olan bu mesleği yapması da hayatını tamamen değiştirdi.

Ebru Gündeş

Ebru Gündeş ise henüz bebeklik yıllarında babasının kendisini terk ettiğini belirtiyor. Babası her ne kadar ünlü olduktan sonra onunla görüşmek istese de Gündeş bunu bir süre reddetti. Daha sonra babası ile görüşme kararı aldı ve helallik istedi. Tüm bu olaylarla birlikte babasının canlı yayına çıkarak kızının kendisiyle ilgilenmediğini söylemesi şaşırtmıştı.

Umut Oğuz

Başarılı oyuncu Umut Oğuz'un da küçükken annesinden şiddet gördüğü belirtiliyor. Bu yüzden pek çok defa sinir krizi geçirdiği ve sıkıntılar yaşadığı öğrenildi.