Acun Ilıcalı ve Sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya Ayrıldılar mı? Bu Fotoğraf Her Şeyi Özetledi!

Acun Ilıcalı ve Sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya Ayrıldılar mı? Bu Fotoğraf Her Şeyi Özetledi!

Acun Ilıcalı'nın sevgilisi ile ilişkisinin bittiği konuşuluyordu. Aralarının bozuk olduğu iddia edilse de ikiliden gelen fotoğraf tüm asılsız haberleri bir anda ortadan kaldırdı. İşte Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'dan mutluluk pozları...

Bir süredir Acun Ilıcalı ile kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın ayrıldığı konuşuluyordu. Survivor 2021'in ve çeşitli projelerin çekimi için sürekli olarak seyahat halinde olan ünlü ismin, gittiği pek çok yere sevgilisini de götürdüğü biliniyor. Aralarındaki samimiyet ve güzel giden ilişkinin bozulduğu iddia edilse de gerçek kısa süre sonra ortaya çıktı. Acun Ilıcalı ve sevgilisinin çekildiği fotoğraf sosyal medyada büyük yankı buldu.

Acun ve Ayça Çağla Fotoğraf Paylaştı!

Özçekim fotoğraf ile birlikteliklerini tekrardan paylaşan ünlü ismin ayrılmadığı da kesinleşti. Ancak çeşitli iddialar ortaya çıktığında pek çok kişi ikilinin ilişkisinin noktalandığını düşünüyordu. Zaman zaman magazin basınında ortaya çıkan bu söylemler genellikle sahte gündem oluşturma amacı taşıyor. Ünlü isimler ise olaya müdahale ederek bu asılsız haberin önüne geçmiş oldular.

Çok Mutlular!

Aralarındaki uyumu gören kullanıcılar Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya arasındaki pozitif enerjinin farkında. İkili hakkında olumlu yorumlar yapılıyor. Acun Ilıcalı'nın daha önceki ilişkilerine nazaran bu sefer daha mutlu ve aktif olduğu görüldü.

acun.jpg

Başarıları Girişimleriyle de Gündeme Geliyor!

Ünlü iş insanı hem kariyerini hem de aşk hayatını başarılı bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. Çok sevdiği futbol sporuyla ilgili de önemli hamlelerde bulunan Acun Ilıcalı, Fortuna Sittard takımını satın almıştı. Satın aldığı takım şu anda Hollanda Eredvisie'de mücadele ediyor. Hollanda'nın en üst liginde olması nedeniyle oldukça avantajlı bir konumda olan takımın gidişatı ise iyi gitmekte.

Bu zamana kadar pek çok projede adını gördüğümüz ünlü isim, azmi ve hırsı ile Türkiye'nin adeta örnek alınası insanlarından biri olduğunu kanıtlıyor. Son zamanlarda yaptığı başarılı işlerle önemli bir kazanç elde etti. Güzel iş fikirleri ve doğru yatırımlar yapmakta olan Acun Ilıcalı'nın adından daha çok söz edeceğiz gibi.