Acun Ilıcalı: Survivor All Star 2022 Kadrosu Açıkladı! Turabi de Survivor 2022'ye Katıldı!

Acun Ilıcalı: Survivor All Star 2022 Kadrosu Açıkladı! Turabi de Survivor 2022'ye Katıldı!

Acun Ilıcalı'dan Survivor 2022 sürprizi geldi. All Star 2022 kadrosu açıklanıyor. Peki programda kimler yarışacak? Turabi'nin sosyal medyadan katılacağını açıklaması herkesi sevindirdi. TV8'de yayınlanan programda Barış Murat Yağcı da yerini aldı. Peki diğer yarışmacılar kimler? Survivor All Star 2022 ne zaman başlıyor?

Survivor All Star 2022 heyecanı tüm hızıyla sürüyor. Programa kimlerin katılacağı merak edilmekteydi. Ortaya çıkan gelişmelere göre artık Survivor All Star 2022 kadrosu kesinleşti. Kimlerin yer alacağı belli oldu. Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklama da pek çok seyirciyi heyecanlandırmaya yetti. Peki kadroda kimler var? Turabi'nin sosyal medya açıklamaları herkesi şaşırtacak cinstendi. Ünlü ismin Survivor 2022 için heyecanlı olduğu görüldü.

Survivor 2022 Yarışmacı Kadrosu

Survivor All Star yarışmacı kadrosunda Turabi ve Barış Murat Yağcı'nın yer alacağı öğrenildi. İkiliden gelen açıklamada yarışma için heyecanlı oldukları anlaşılıyor. Tüm bu gelişmeler ışığında başka kimler yarışmacı olarak karşımıza çıkacak merak edildi. Turabi, sosyal medyada hakkında çıkan iddialara da yanıt verdi. Pek çok kişi ünlü ismin programda yarışacağına inanmıyordu. Ancak kendisi her şeyini Survivor'a borçlu olduğunu ifade ederek programdaki yerini alacağını söyledi.

Acun Ilıcalı Kadroyu Açıklayacak!

Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2022 kadrosunu Pazartesi veya Salı günü açıklayacak. Milyonların ekrana kilitlendiği programda geri sayım başladı. Önümüzdeki aylarda kimler TV8 ekranlarında olacak göreceğiz.