Acun Ilıcalı Resmen Çıldırdı! Bu İfşa Ağızları Açık Bıraktı

Acun Ilıcalı Resmen Çıldırdı! Bu İfşa Ağızları Açık Bıraktı

Sosyal medya platformunda MasterChef Türkiye'de yaşananlar son dönemde herkesi şaşkına çevirmeyi başardı. Tunahan Ak'ın, iki ay önce gerçekleştirdiği veda hâlâ gündemde ki yerini koruyor. İşte haberin tüm ayrıntıları...

MasterChef Türkiye'de yaşananların gerçek olmadığına ilişkin sosyal medyada paylaşımlar yapılmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın dört senedir yayın hayatına devam eden yarışmasına sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü. Gündemden bir türlü düşmeyen Masterchef Türkiye yarışmasında gerçekleşen olayların gerçeği yansıtmadığına dair iddialar magazin gündemini de bir hayli sarstı. Bu iddiaların ardından Acun Ilıcalı'nın açıklama yapıp yapmayacağı da şimdiden merak söz konusu oldu.

Masterchef programına tepkiler çığ gibi büyüyor

Tunahan Ak, jürilerin ortak karar alması ile programa tekrar dahil oldu. Bunun ardından Masterchef Türkiye yarışmasında yaşanan olayların kurgudan ibaret olduğuna dair yapılan paylaşımın Tunahan tarafından beğenilmesi akıllarda soru işareti oluşturdu. Sosyal medya kullanıcıları bu durumda Acun Ilıcalı'nın nasıl tepki vereceğini şimdiden merak ediyor. Kimi sosyal medya kullanıcıları ise Acun Ilıcalı'nın sosyal medyada çok aktif olduğunu, bu etkenin gözünden kaçmadığını savundu.

Masterchef Türkiye yarışması sadece kurgudan ibaret mi?

Sosyal medyada Acun Ilıcalı'ya ait olan Masterchef Türkiye yarışmasının kurgudan ibaret olduğunu savunsa da kimi izleyici böyle bir şeyi kabul etmiyor. Ayrıca Masterchef Türkiye yarışmasının kurgu olduğuna dair yapılan paylaşımı Tunahan'ın beğenmesi gözlerden kaçmadı. Şimdi ise Acun Ilıcalı'nın konu ile alakalı açıklama yaptı yapmayacağım merak konusu oldu.