Acun Ilıcalı Paraya Kıyarak Yılbaşı Özel Programına Bakın Yurtdışından Kimi Getirdi!

Acun Ilıcalı Paraya Kıyarak Yılbaşı Özel Programına Bakın Yurtdışından Kimi Getirdi!

O Ses Türkiye her yılbaşında olduğu gibi en eğlenceli anları yaşatacak. Yer alan yapımda kimlerin geleceği de belli oldu. İşte yer alacak konuk listesi belli oldu. Acun Ilıcalı paraya kıyarak yurtdışından bakın kimi getirdi.

O Ses Türkiye yılbaşı için özel hazırlanarak izleyicileri keyifli anlar yaşatmak istiyor. Acun Ilıcalı hazırladığı programda ünlü kişileri getirerek şarkı performansına sunacaklar. İlk defa ekran başında şarkı söyleyecek ünlülerin heyecanına siz de göreceksiniz. TV8 ekranların da ise O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının fragmanları da yayınlanmaya başladı.

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Kimler Katılıyor?

O Ses Türkiye Yılbaşı özel programında jüri üyeleri olarak Oğuzhan Koç, Beyazıt Öztürk, Ebru Gündeş ve Murat Boz olarak yer alacak. Ünlü kişileri kendi bünyesine toplamaya çalışacak jüri üyeleri olarak ayrı bir eğlence katacak.

O Ses Türkiye katılacak ünlüler listesi olarak Damla Sönmez, Yasemin Sakallıoğlu, Ozan Akbaba, Cem Davran, Sarp Akkaya, Merve Dizdar, Hande Baladın, Hazar Ergüçlü, Perihan Savaş, Simge Aköz, Feyyaz Şerifoğlu, Sabri Sarıoğlu, İlayda Alişan, Murat Yıldırım, Gökçe Bahadır ve O Ses Türkiye Almanya da yarışan Zeynep Avcı olarak yerlerini alacak.

Ünlü oyuncular hayranları tarafından beklenen program yılbaşında keyifli dakikaların geçmesini sağlayacak. Her ünlünün şarkı yeteneğini göreceğimiz program güzel dakikalar yaşanacak gibi gözüküyor. O Ses Türkiye Yılbaşı özel programı TV8 ekranlarında gelerek 31 Aralık 2021 saat 20.00 tarihinde yayına girecek.