Acun Ilıcalı 20 Yıllık Dostunun Üstünü Çizdi! Var mısın Yok musun Yarışmasının Hamdi'si Artık Yok!

Acun Ilıcalı 20 Yıllık Dostunun Üstünü Çizdi! Var mısın Yok musun Yarışmasının Hamdi'si Artık Yok!

Var mısın Yok musun, Acun Firarda, Survivor Türkiye gibi programlarda takma isimlerle karşımıza çıkan Birol Doğan kimdir? Türkiye onu Hamdi Bey olarak tanıdı. Acun Ilıcalı'nın en iyi dostlarından biri olarak biliniyor. Peki Hamdi Bey gerçekte kimdir? İşte merak edilen soru ve Hamdi Bey'in hayatı...

Acun Ilıcalı'nın Var mısın Yok musun programında Hamdi Bey olarak tanıttığı Birol Doğan'ın kim olduğu merak ediliyor. Ünlü isim, yarışmacılara verdiği tekliflerle adından söz ettirmişti. Programdaki rolü oldukça önemliydi. Fakat Acun ile Birol Doğan'ın nasıl tanıştığı merak konusu oldu. Daha önce Acun Firarda programında da olduğu ortaya çıktı.

Acun Firarda'da Kameramandı!

Birol Doğan'ın Acun Firarda programında Acun ile ülkeleri gezdiği öğrenildi. Kameramanlık yaparak ikinci adam konumunda yer aldı. Feridun isimli kişinin Birol Doğan olduğu belirtiliyor. Takma isimler kullanarak farklı programlarda da varlığını gösterdi. Survivor Türkiye'de de çalışan ünlü isim, Acun'un daima yanında oldu. Ancak son zamanlarda ortaya atılan bir iddia büyük şaşkınlık yarattı. Acun Ilıcalı'nın en önemli adamlarından biri işi neden bıraktı?

Birol Doğan İşten Ayrıldı

Birol Doğan'ın artık Acun Medya ile çalışmayacağı öğrenildi. Nedeni sorulduğunda ise herhangi bir anlaşmazlığın olmadığı, yalnızca ailesiyle vakit geçirmek istediği bilgisi iletildi. Birol Doğan'ın yıllar süren dostluğu neticesinde Acun Ilıcalı ile büyük işlere imza attığı biliniyor.