A101 Ayçiçek Yağında Sürpriz İndirim Yaptı! Fiyatlara Zam Yok İndirim Var!

A101 Ayçiçek Yağında Sürpriz İndirim Yaptı! Fiyatlara Zam Yok İndirim Var!

Ayçiçek yağına gelmesi planlanan zamlarda A101 ilginç bir karar aldı. A101 internet sitesi üzerinden yapılacak alışverişlerde ayçiçek yağının 4 litresi düşük bir fiyata satılacak. Neredeyse 50 TL ödeyerek ayçiçek yağına sahip olabileceksiniz. Döviz kurundaki artıştan sonra zam yerine indirim haberi geldi.

A101, yaptığı indirim ile dikkatleri üzerine çekti. Geçtiğimiz yıldan bu yana döviz kurunun da etkisiyle zamlanan ayçiçek yağına yine zam bekleniyordu. Ancak A101 zam yerine indirim yapmayı tercih etti. Diğer market zincirlerine nazaran uygun fiyattan satış yapmakta olan A101, 4 litrelik ayçiçek yağı için düşük bir fiyat belirledi.

4 Litre Yağ 49,95 TL Oldu!

A101 internet sitesi üzerinden yapılacak alışverişlerde 4 litre ayçiçek yağının 49,95 TL olduğu görüldü. Bu indirimle birlikte A101'in resmi sitesini kullanmanız durumunda evinize sipariş verebiliyorsunuz. Dilerseniz marketten de teslim alabilirsiniz. Siparişinizin hazırlanması ve getirilmesi ortalama 1 saat içerisinde sonuçlanıyor. Üstelik evinize ne zaman teslim edileceğinizi de seçebiliyorsunuz. Bu sayede market zincirlerinde yeni bir dönemin başladığı da anlaşıldı.

Ayçiçek Yağına Zam Yapılmadı

Son haftalarda artmakta olan döviz kuruna karşılık yeni zamların yapılması bekleniyordu. A101 bu konuda müşterilerini şaşırtmayı başardı. Sürpriz niteliğindeki indirimle beraber pek çok kişinin ayçiçek yağı aldığı öğrenildi. Kampanyanın ne kadar süreceği ve ayçiçek yağının ne zamana kadar ucuz fiyattan satılacağı merak ediliyor.