Ziraat Bankası MTV Ödeme Kampanyasıyla Araç Sahiplerine Kolaylık Sağlıyor! İşte Detaylar...

Ziraat Bankası MTV Ödeme Kampanyasıyla Araç Sahiplerine Kolaylık Sağlıyor! İşte Detaylar...

Ziraat Bankası, 31 Ocak'a kadar süren Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) kampanyası ile araç sahiplerine kolaylık sağlıyor. Ziraat Mobil ve İnternet Şubesi üzerinden Bankkart ve Bankkart Başak kartlarıyla yapılan taksitli ödemelerde işlemler 4 taksite bölünerek avantajlı bir ödeme seçeneği sunuluyor. Bu fırsatı kaçırmayın, detaylı bilgi için Ziraat Bankası'nın resmi web sitesini ziyaret edin.

Araç sahiplerinin 31 Ocak tarihine kadar ödemesi gereken Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ile ilgili Ziraat Bankası'ndan müjdeli bir açıklama geldi. Banka, MTV ödemesi yapan bireylere özel bir kampanya düzenleyerek, ödemeleri ücretsiz hale getiriyor.

2023/03/23/para-001.jpg

Ziraat Mobil ve İnternet Şubesi İle Kolay Ödeme

Ziraat Bankası'nın MTV kampanyası kapsamında, 31 Ocak tarihine kadar olan ödemelerde avantajlı bir fırsat sunuluyor. Özellikle Ziraat Mobil ve İnternet Şubesi üzerinden gerçekleştirilen işlemlerde, Bankkart ve Bankkart Başak kartlarının kredi kartı özelliğiyle yapılan taksitli MTV ödemeleri, toplamda 4 taksite bölünerek ödenebilecek.

Kampanya Detayları

Ziraat Bankası'nın duyurusuna göre, kampanya 1 Ocak - 5 Şubat 2024 tarihleri arasında geçerlidir. Bu süre zarfında Ziraat Mobil, İnternet Şubesi, ATM'ler, www.gib.gov.tr (https://ivd.gib.gov.tr, https://intvrg.gib.gov.tr) kanalları üzerinden Bankkart ve Bankkart Başak kartlarıyla gerçekleştirilecek taksitli MTV ödemelerinde işlemler, toplamda 4 taksite bölünecektir.

2023/06/05/para15.jpg

Hangi Kartlar Kampanya Kapsamında?

Kampanya, asıl kartlar, bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar aracılığıyla yapılan Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerini kapsamaktadır. Ancak, Bankkart'ın banka kartı özelliği, Bankkart Ücretsiz ve Bankkart Business ürünleriyle yapılan ödemeler kampanya kapsamına dahil edilmeyecektir.

Detaylı Bilgiler İçin GIB Mevzuat Adresi

Motorlu Taşıtlar Vergisi'ne dair daha fazla bilgiye ulaşmak için https://www.gib.gov.tr/gibmevzuat adresini ziyaret edebilirsiniz. Ziraat Bankası'nın sunduğu bu avantajlı kampanya ile MTV ödemelerinizi kolay ve hesaplı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Unutmayın, 31 Ocak tarihine kadar geçerli olan bu fırsatı kaçırmayın!