Euro 38,11 %0,57
Dolar 34,11 %-0,03
Sterlin 45,72 %0,39
Altın 2.911 %0,91

Ünlü Oyuncu Cansu Dere İspanya Yolcuğu Sırasında Fenalaştı! Ünlü Oyuncu Apar Topar Hastaneye Kaldırıldı!

Ünlü Oyuncu Cansu Dere İspanya Yolcuğu Sırasında Fenalaştı! Ünlü Oyuncu Apar Topar Hastaneye Kaldırıldı!

cansu dere

Ünlü oyuncu Cansu Dere, Melis Sezen ile ödül almak için İspanya'ya gitmeye hazırlanıyordu. Dere, uçağın kalkmasına dakikalar kala kendini daha kötü hissetmeye başlayınca gezisini iptal etmek zorunda kaldı.

Birsen Altuntaş'ın haberinin ardından; Cansu Dere, sağlık durumu nedeniyle bu sabah İspanya gezisini iptal etti. İspanya'nın "Ulusal Kültürel Değerleri" arasında yer alan Torvizcon köyünün yerel bayramını kutlamak için 2014 yılından bu yana verilen "Altın Bağ Ödüllerinin 8'incisi bu yıl yapılacak.

Melis Sezene Ödül Verildi!

Törende Türk dizilerinin İspanya'daki başarısından dolayı Cansu Dere ve Melis Sezen'e ödül verileceği açıklandı. Cansu Dere ve Melis Sezen, yarınki törene katılmak üzere bu sabah havalimanında buluştu. Ancak ünlü oyuncu uçağa binmeye hazırlanırken rahatsızlandı. Beyaz tenli ve ayakta duramayan oyuncu, sağlık sorunları nedeniyle uçağa binemedi. Dere'de yapılan incelemede gıda zehirlenmesi teşhisi konuldu. Melis Sezen tören için yarın İspanya'ya uçtu.

Öte yandan alınan bilgilere göre 2018 yılında İspanya'da 15'ten fazla Türk dizisi gösterildi. İzlenme rekorları kıran Türk dizileri, iki ülke arasındaki kültürel yakınlaşmaya önemli katkı sağladığı gibi Türk dizilerine olan ilgi de arttı. İspanya'daki Türk oyuncular.

Yazar: Haberci
<