Tatil Keyfi: Yarıyılda Hayvanat Bahçesi, Öğrencilere Ücretsiz!

Tatil Keyfi: Yarıyılda Hayvanat Bahçesi, Öğrencilere Ücretsiz!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin bu özel uygulaması, öğrencilere unutulmaz bir yarıyıl tatili yaşatma amacını taşıyor. Öğrenciler, karneleriyle birlikte bu keyifli etkinlikten ücretsiz olarak faydalanabilir ve tatilin tadını doyasıya çıkarabilirler.

Cuma günü çalan son ders ziliyle birlikte başlayan yarıyıl tatili, öğrencilere güzel bir sürprizle geldi! Başarı teşvik programı kapsamında takdir ve teşekkür alan öğrencilere ek olarak, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan bir açıklama ile tüm öğrencilere yönelik özel bir hediye duyuruldu.

2023/06/25/mebbb.jpg

Karnesiyle Gelen Her Öğrenciye Ücretsiz Gezi

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 2023-2024 eğitim döneminin ilk yarısını tamamlayan ve sömestr tatiline giren tüm ilk, orta ve lise öğrencilerini ödüllendirmek amacıyla özel bir uygulama başlattı. Bu kapsamda, öğrencilerin karneleriyle birlikte Bursa Hayvanat Bahçesi'ni ücretsiz gezebilecekleri müjdesi verildi.

Bursa Hayvanat Bahçesi: Eğlencenin Adresi

Bursa'da 206 bin metrekarelik geniş bir alana yayılan ve 138 farklı türden binlerce hayvana ev sahipliği yapan Hayvanat Bahçesi, yılda 1 milyondan fazla ziyaretçiyi ağırlıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği bu özel uygulama ile öğrenciler, yarıyıl tatili boyunca bu renkli dünyayı ücretsiz olarak keşfetme fırsatına sahip olacaklar.

2023/06/05/mebb.jpg

Ücretsiz Eğlence ve Aile İçi Zaman

Öğrenciler, 15 günlük tatil süresince aileleriyle birlikte keyifli zaman geçirmenin yanı sıra, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınan ödev verilmeme kararını da avantaja çevirebilecekler. Karneleriyle birlikte Bursa Hayvanat Bahçesi'ni ziyaret eden öğrenciler, ücretsiz giriş haklarından yararlanarak eğlenceli saatler geçirebilecekler.