Selin Çiğerci'yi İfşa Etti! Sonunda da Kendisi Tüp Bebek Yaptırmaya Karar Verdi!

Selin Çiğerci'yi İfşa Etti! Sonunda da Kendisi Tüp Bebek Yaptırmaya Karar Verdi!

Selin Çiğerci'yi İfşa Etti! Sonunda da Kendisi Tüp Bebek Yaptırmaya Karar Verdi!

Ebru Polat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Tayland'dan çocuk sahiplenmek istediğini ve sperm bankasından yana olmadığını söyledi. Polat, "Tayland'dan çocuk almayı planlıyorum. Evlilik düşünmediğim için çocuk da yapamayacağım. Geçen baktım; o kadar minik minik bebekler, annesiz ve babasız... Kıyamadım... Böyle Taylandlı çocuk almak istiyorum" diyerek, sahiplenmek istediğini belirtti. Polat'ın söylemleri sosyal medyada tepki çekti ve "Hayvan alıyor sanki ne biçim bir dil" yorumları yapıldı.

Hayvan Alıyor Sanki!

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'nın bebek sahibi olmasından sonra şarkıcı Ebru Polat da arzusunu dile getirdi. Sperm bankasından ziyade çocuk sahiplenmek istediğini söyleyen Polat "Tayland'dan çocuk almayı planlıyorum" dedi.Sosyal medyada müstehcen pozlarını paylaşmaktan çekinmeyen Ebru Polat son açıklamalarıyla dikkat çekti. Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'nın evlat edinmesi gündemdeyken Polat da çocuk istediğini açıkladı.

"Taylandlı Çocuk İstiyorum" Dedi

“Tayland'da bir çocuk sahibi olmayı planlıyorum. Evliliği düşünmediğim için çocuk sahibi olamayacağım. En son böyle küçük bebekleri annesiz babasız gördüğümde... Dayanamıyorum... Tayland'da böyle bir çocuğum olsun istiyorum" dedi.

"Ben bir sperm bankası istemiyorum. Ona sahip olmak istiyorum. Genetik olarak daha sakin, ebeveynlerine bakan bir Taylandlı istiyorum... Bu yıl onları istiyorum."

Ebru Polat'ın şu sözleri sosyal medyada gündem oldu: "Hayvan satın almak istiyor sanki"