Petrol Ofisi Akaryakıt Harcamalarına 250 TL Geri Ödemesiz Destek Veriyor!

Petrol Ofisi Akaryakıt Harcamalarına 250 TL Geri Ödemesiz Destek Veriyor!

Petrol Ofisi'nin düzenlediği Akaryakıt Destek Kampanyası, araç sahiplerine büyük avantajlar sunuyor. Kaydolun, kampanyayı seçin ve yakıt alışverişlerinizde 250 TL'ye varan hediye yakıt kazanın. Tasarruf etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sınırlı süreli fırsatları kaçırmayın, Petrol Ofisi mobil uygulaması üzerinden detayları öğrenin ve hemen katılın. Yakıt masraflarınızı azaltmanın zamanı geldi!

Son dönemlerde akaryakıt fiyatlarının artması, araç sahiplerini maddi açıdan zor durumda bırakmaktadır. Ancak şimdi harika bir haberimiz var! Akaryakıt alacak olan herkes, ekstra 250 TL karşılıksız destekle rahat bir nefes alabilir. Petrol Ofisi'nin başlattığı bu kampanya ile tasarruf etmek çok kolay! İşte tüm detaylar...

Akaryakıt Masraflarını Azaltmak İsteyenlere Petrol Ofisi Müjdesi

Petrol Ofisi, akaryakıt masraflarını azaltmak isteyen araç sahipleri için beklenen bir müjdeyle karşımıza çıkıyor. Şirket, duyurduğu kampanya ile araç sahiplerine karşılıksız olarak 250 TL destek sunacağını açıklamıştır. Kampanyaya katılan ve belirlenen şartları yerine getiren araç sahipleri, akaryakıt harcamalarında 250 TL destek alacaklar. İşte detaylar...

akaryakitttt.jpg

Petrol Ofisi'nden 250 TL Karşılıksız Destek Kampanyası

Petrol Ofisi tarafından duyurulan kampanya kapsamında, araç sahipleri Petrol Ofisi mobil uygulamasına kaydolarak kendilerine en uygun kampanyayı seçebileceklerdir. Bu sayede yapacakları yakıt alışverişlerinde hediye yakıt tutarını kendileri belirleme imkanı elde edeceklerdir. Kampanya 31 Temmuz 2023 tarihine kadar devam edecek olup, Petrol Ofisi tarafından 250 TL destek sunulacaktır. Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin 16 Haziran - 31 Temmuz 2023 tarihleri arasında Petrol Ofisi mobil uygulamasına kaydolmaları gerekmektedir. Kayıt sonrasında müşteriler istedikleri kampanyayı seçmeli ve kampanya bitiş tarihine kadar Positive Card üyesi oldukları Petrol Ofisi istasyonlarından, uygulamaya kaydedilen plaka bilgisi veya Positive Card aracılığıyla yakıt alışverişi yapmalıdır.

benzinnn.jpg

Kampanyaya Nasıl Katılım Sağlanır?

Müşteriler, kampanya dahilinde tek seferde yapacakları dördüncü 200 TL ve üzeri yakıt alışverişlerinde 40 TL, dördüncü 500 TL ve üzeri yakıt alışverişlerinde 100 TL veya dördüncü 1.000 TL ve üzeri yakıt alışverişlerinde 250 TL değerinde yakıt hediye kampanyalarını seçebilirler. Petrol Ofisi'nin "Kampanyanızı seçin, 250 TL'ye varan puan kazanın" kampanyasından faydalanmak isteyenlerin Petrol Ofisi mobil uygulamasına Positive Card bilgilerini yüklemeleri ve ardından uygun kampanyayı seçerek "Hemen Katıl" butonuna tıklamaları gerekmektedir.

benzinn.jpg

Kampanya Detayları

Petrol Ofisi tarafından sunulan kampanya dahilinde müşteriler en fazla 250 TL değerinde hediye yakıt kazanma fırsatına sahip olacaklardır. Kampanya şartlarının yerine getirilmesi durumunda kazanılan puanlar, 24 saat içinde yüklenecek ve 16 Ağustos tarihine kadar Positive Card üyesi olduğunuz Petrol Ofisi istasyonlarında kullanılabilecektir. Kampanyada 100 Positive Puan, 1 TL yakıt değerine denk gelmektedir.