O Ses Rap Geliyor! Acun Ilıcalı Jüri Üyelerini Tek Tek Açıkladı!

O Ses Rap Geliyor! Acun Ilıcalı Jüri Üyelerini Tek Tek Açıkladı!

O Ses Rap Geliyor! Acun Ilıcalı Jüri Üyelerini Tek Tek Açıkladı!

Acun Ilıcalı, TV 8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Ilıcalı, canlı yayında O Ses Türkiye'den yeni planlarına kadar her şeyi anlattı.

Ebru Gündeş'le yaşadığı deneyimin ardından O Ses Türkiye'nin kadrosundan çıkarıldığı bildirilen Hadise, O Ses Rap'in jürisinde yer alacak. İddiaya göre Acun Ilıcalı, Mero yerine Sefo ile görüşüyor.

"EBRU İLE ANLAŞMALIYIZ"

Daha önce Ebru ile anlaşmıştık. O ses zaten Türkiye'de olacak. 4. jürinin kim olacağına yarın karar vereceğiz. Halkın beğenisi Oğuzhan Koç ise onu değerlendirebiliriz...

O Ses Türkiye jürisinden ayrılışı uzun süredir tartışılan Hadise geri dönüyor. Ebru Gündeş ile yaşadıklarının ardından Acun Ilıcalı tarafından jüriden ihraç edildiği iddia edilen Hadise, yine jüride yer alacak. Ama bu kez farklı bir yarışmada...

'Pop Bizde' sitesinde yer alan habere göre; Acun Ilıcalı bu kez “O Ses Rap”i izleyiciyle buluşturmaya hazırlanırken, 2 yıl önce dijital platformda yayınlanan O Ses Rap yeniden başlıyor.

SEFO İLE GÖRÜŞME

Jürinin kesin olarak üzerinde uzlaştığı üç isim belli oldu: Hadise, Eypio ve Murda! Son olarak Acun Ilıcalı'nın Mero yerine Sefo ile görüştüğü ve Sefo'nun da jüriye sıcak baktığı iddia edildi.

Oyuncu seçimlerinin başladığı yarışmanın çekimlerine az kaldı.