Kadir İnanır Herkesi Üzdü! Verdiği Tepkiyi Kimse Beklemiyordu!

Kadir İnanır Herkesi Üzdü! Verdiği Tepkiyi Kimse Beklemiyordu!

Kadir İnanır Herkesi Üzdü! Verdiği Tepkiyi Kimse Beklemiyordu!

Yeşilçam'ın yakışıklı oyuncularından Kadir İnanır, muhabire verdiği sert tepkiyle gündemde. Kadir İnanır, kendisine soru sormak isteyen muhabire "Sen provokatörsün, biliyor musun?" deyince sinirlendi.

Yeşilçam'ın efsane ismi Kadir İnanır, kendisiyle röportaj yapmak isteyen muhabire sinirlendi. Jülide Kural ile birlikte fotoğraflanan Kadir İnanır, mekan çıkışında kendisiyle röportaj yapmaya çalışan basın temsilcisini azarladı.

"ARA, RANDEVU AL, SONRA KONUŞACAĞIZ"

Sözcü 'Nasılsın Kadir Bey?' sorusuna "Teşekkürler. Ne ortası var..." diyen usta oyuncu, "İşim var hadi canım" yanıtını verince, basın sözcüsü, "Keşke bir konuşsak efendim. ." Sonra konuşuruz canım. Arayın, randevu alın, sonra konuşuruz' diye cevap verdi.

"SİZ PROVOKATÖRSÜNÜZ"

Sözcünün "Kızılacak bir şey yok Kadir Bey" demesi üzerine sesini yükselten Kadir İnanır, basın temsilcisine "Kızmadım, bunu nereden çıkardınız?" Sen bir provokatörsün, biliyor musun? "Beni sinirlendirmeye çalışmana gerek yok," dedi.

"Tamam UZATMA"

Basın temsilcisinin kendisine "Seni kızdıracak bir şey söylemedim" demesine sinirlenen Kadir İnanır sesini yükselterek, "Tamam, tamam, kusura bakma, kapat konuyu" dedi.