İŞKUR Üzerinden KPSS Şartı Olmadan İşçi Alımı: Başvurular Başladı!

İŞKUR Üzerinden KPSS Şartı Olmadan İşçi Alımı: Başvurular Başladı!

İŞKUR'un KPSS şartı olmadan gerçekleştirdiği işçi alımı fırsatını kaçırmayın! İstanbul, İzmir, Ankara gibi birçok ilde geçerli olan alımlara başvurun ve kariyerinizi şekillendirin. Türk vatandaşı olma şartıyla, hemen başvurun ve avantajlı pozisyonları yakalayın!

İŞKUR, KPSS şartı olmadan işçi alımı yapılacağını duyurdu. Bu fırsatla, hem personel hem de işçi alımlarına başvuruları internet üzerinden ve belediyeler ile belediye şirketlerine rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Alımlar Hangi İllerde Yapılacak?

İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek olan alımlar, şu illerde geçerli olacak: İstanbul, Denizli, Kayseri, Eskişehir, Çorum, İzmir, Diyarbakır, Adıyaman, Sivas, Aydın, Zonguldak, Malatya, Antalya, Tokat, Ordu, Amasya, Bursa, Çanakkale, Yalova, Tokat, Van, Kırıkkale, Mersin, Bingöl, Tekirdağ, Hatay, Afyon, Şırnak, Balıkesir, Bartın, Kayseri, Yozgat, Giresun.

2023/09/26/personelll.jpg

Başvuru Şartları Neler?

Başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları sağlaması gerekmektedir:

Türk Vatandaşı Olmak

Başvuru yapacak adayların Türk vatandaşı olmaları gerekmektedir.

Kamu Haklarından Mahrum Bulunmamak

Adayların kamu haklarından mahrum olmamaları şartı aranmaktadır.

Ceza Kanunu Hükümlerine Uymak

Türk Ceza Kanunu’nun 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile, kasten işlenen suçlardan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

2023/09/26/personell.jpg

Askerlik Durumu

Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

Beden ve Akıl Sağlığı

Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek beden ve akıl hastalığı bulunmamak.

Diğer Başvuru Şartları

İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını da taşımak.

Bu şartları sağlayan adaylar, İŞKUR üzerinden başvurularını gerçekleştirebilir ve KPSS şartı olmadan işçi alımlarına başvuru yapma fırsatını değerlendirebilirler. Unutmayın, bu fırsatı kaçırmayın!