Hatay'dan Acı Haberler Peş Peşe Geldi! Hatay Görüntüleri Acı Bilançoyu Ortaya Koydu!

Hatay'dan Acı Haberler Peş Peşe Geldi! Hatay Görüntüleri Acı Bilançoyu Ortaya Koydu!

Hatay'dan Acı Haberler Peş Peşe Geldi! Hatay Görüntüleri Acı Bilançoyu Ortaya Koydu!

Türkiye'de Kahramanmaraş merkezli ve 10 ile yayılan depremler hayatını kaybettiği öğrenilen çok sayıda kişiyi ve yıkımın büyüklüğünü gündeme getirdi. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Kahramanmaraş ve Hatay'daki durumu inceledi ve Cüneyt Özdemir'in yayınına bağlanarak dikkat çeken ifadeler kullandı. İnce, "Bir su alacağınız yer yok burada, çorba yok, devlet yok burada. Kim ne masallar anlatıyorsa anlatsın, 3 bin, 5 bin diye öyle bir şey yok! Arabası olanın da yakıtı bitiyor. Televizyonlar utanmadan 3 bin, 5 bin ölü var diyor." diyerek durumun vahamlığına dikkat çekti. İnce aynı zamanda "Her enkazın başında asker bulunmalı, ulusal bir seferberlik ilan etmek lazım." ifadelerini kullandı. İnce, "İçler acısı bir durum var burada" diyerek durumun ciddiyetini vurguladı.
 

Kahramanmaraş ve çevresindeki depremin etkisi gün geçtikçe artmaktadır. Bölgede hayatını kaybeden vatandaşların sayısı artırken, yaralananlar da tedavileri sürdürmektedir. Devlet tarafından alınan önlemler yeterli olmayabilir ve halkın ihtiyaçları karşılanmayabilir. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin orada yapmış olduğu açıklamalar, bölgedeki durumun ciddiyetini ve acısını anlatmaktadır.

İnce, bölgede bulunduğu süre boyunca yaşadığı olayları ve gördüğü acı tabloları anlatmıştır. Bölgede yaşayanların yaşadığı sıkıntıların açıkça belirtildiği konuşması, sosyal medyada büyük yankı bulmuştur. Hükümetin bölgedeki duruma el atması ve halkın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışması gerekmektedir. Deprem bölgesindeki vatandaşların çabuk ve etkili bir şekilde yardım almaları için devletin elinden geleni yapması gerekmektedir.