Halkbank Otomatik Fatura Talimatı Kampanyası İle 60 TL Paraf Para Kazanın!

Halkbank Otomatik Fatura Talimatı Kampanyası İle 60 TL Paraf Para Kazanın!

Halkbank'ın Otomatik Fatura Talimatı Kampanyası ile her yeni talimatınıza özel 50 TL ParafPara kazanın! Katılın, faturalarınız size avantaj sağlasın. Detaylar için hemen inceleyin!

Halkbank, müşterilerine özel bir fırsat sunuyor! Banka, otomatik fatura talimatına özel olarak başlattığı kampanya ile müşterilerine ek avantajlar sağlıyor. İşte detaylar:

Otomatik Fatura Talimatı İle 50 TL ParafPara Kazanın!

Halkbank tarafından başlatılan otomatik fatura talimatı kampanyası kapsamında, müşteriler her yeni otomatik fatura talimatı için 50 TL ParafPara kazanma şansına sahiptir. Kampanya, kredi kartlarından veya vadesiz hesaplardan verilecek her yeni otomatik fatura talimatını kapsar.

2023/03/23/para.jpg

Nasıl Katılabilirsiniz?

Kampanyaya katılmak oldukça kolay! Bireysel kredi kartı müşterileri, 12 Aralık 2023 ile 10 Ocak 2024 tarihleri arasında kredi kartlarından veya vadesiz hesaplarından verecekleri her yeni otomatik fatura talimatı için 50 TL ParafPara kazanabilirler. Katılım için, 10 Ocak 2024 tarihine kadar Paraf Mobil uygulamasından "HEMEN KATIL" butonuna tıklamanız veya "FATURA" yazıp 3404'e SMS göndererek kampanyaya katılmanız gerekmektedir.

Kampanya Detayları ve Kuralları

  • Kampanya kapsamında kazanılan ParafParalar, 17 Ocak 2024 tarihinde kullanılabilir ve açık statüdeki kredi kartına yüklenecektir.
  • Kampanyadan ödül kazanılabilmesi için, talimat vermeden önce mutlaka kampanyaya katılım sağlanmalıdır.
  • Kampanya başlangıç tarihi itibariyle aktif olan talimatların iptal edilerek tekrar talimat verilmesi durumunda, verilen talimat kampanyaya dahil edilmeyecektir.
  • Vadesiz hesaptan verilen talimatların iptal edilerek kredi kartından ya da kredi kartından verilen talimatın iptal edilerek vadesiz hesaptan verilmesi durumunda kampanyaya dahil olmayacaktır.
  • Kampanya kapsamında yüklenen ParafParaların geri alınmaması için; fatura talimatı verildikten sonraki 6 ay boyunca talimatların ödenmesi gerekmektedir. Aksi takdirde yüklenen ödül 6 aylık süre sonunda geri alınacaktır.
  • Kredi kartından verilecek talimatlara istinaden gerçekleşecek fatura ödemelerinde ödemenin gerçekleşeceği tarihten itibaren nakit avans faiz oranı üzerinden faiz işletilecektir.

2023/06/05/para15.jpg

Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Verebileceğiniz Noktalar

  • Halkbank Mobil Uygulama > Ödeme/Vergi > Otomatik Ödeme Talimatlarım > Otomatik Ödeme Talimatı Ver
  • Halkbank İnternet Şubesi > Ödeme > Fatura > Fatura Talimatları > Yeni Talimat Girişi

Unutmayın, Halkbank'ın sunduğu bu özel kampanya ile her faturanız size ek avantajlar sağlayabilir. Hemen katılın ve kazanmaya başlayın!