Hakan Sabancı ve Hande Erçel Yakalandı! İkili Arasındaki Aşk İddiaları Doğru Çıktı!

Hakan Sabancı ve Hande Erçel Yakalandı! İkili Arasındaki Aşk İddiaları Doğru Çıktı!

Hakan Sabancı ve Hande Erçel Yakalandı! İkili Arasındaki Aşk İddiaları Doğru Çıktı!

Bir süredir aşk yaşadıkları söylenen Hakan Sabancı ve Hande Erçel, haklarındaki haberleri yalanladı. Şirketin çapkın ismi Hakan Sabancı, ünlü oyuncu ile fotoğraflandı. İşte o kareler...

Ekranların en sevilen isimlerinden biri olan güzel oyuncu Hande Erçel, gönlünü Hakan Sabancı'ya kaptırdı. Türk soylu ailelerinden Sabancı'nın torunu Hakan Sabancı, ahlaksızlığıyla öne çıkan isimlerin başında geliyordu. Aygün Aydın'la skandal ilişkisi dergide büyük ses getirirken, Aygün Aydın'ın Sabancı ile ilgili sözleri mahkemeye taşındı. Bir süredir Erçel'le aşk yaşayan ve taşkın hayatını geride bırakan Hakan Sabancı, güzel oyuncuyla görüntülendi. İşte mafya babasının aşkından ilk kareler...

Güneşin Kızları, Aşk Laftan Anla, Halka ve Sen Çal Kapımı gibi dizilerle büyük beğeni toplayan Hande Erçel yeni bir aşka yelken açıyor. Milyonlarca takipçisi bulunan Erçel'in bir süre Kerem Bürsin ile birlikte yaşaması ve ikilinin ayrılması hayranlarını üzdü.

Ayrılığın ardından ismi birçok isimle anılan Erçel, son olarak flörtüyle tanınan Hakan Sabancı ile görüntülendi. Kingpin lakaplı Sabancı'nın Erçel ile ilişkisinin ardından gece hayatından uzaklaşarak tüm zamanını güzeller güzeli sevgilisine adadığı iddia edildi.

Aşk haberlerini hep yalanlayan ikili, geçtiğimiz günlerde bir mekanda birlikte görüntülendi. İkilinin sosyal medyada gündem yaratan aşkı hayranları tarafından "İşte gerçek yalıçapkını aşkı" şeklinde yorumlandı.

Taraflardan habere ilişkin herhangi bir yorum yapılmadı.