Bing Chat: Yapay Zeka Gücüyle Sesli Arama Deneyimini Yeniden Tanımlıyor

Bing Chat: Yapay Zeka Gücüyle Sesli Arama Deneyimini Yeniden Tanımlıyor

Bing Chat, sesli arama özelliğiyle yapay zeka teknolojisini kullanarak kullanıcılara benzersiz bir deneyim sunuyor. Mikrofon simgesine tıklayarak doğrudan Bing Chat üzerinden konuşabilir ve istediğiniz bilgilere kolayca erişebilirsiniz. İngilizce, Japonca, Fransızca, Almanca ve Çince gibi birçok dilde sesli sohbet desteği sunan Bing Chat, kullanıcıların zorlu sorularını bile cevaplayabilir.

Microsoft, yapay zeka destekli Bing Chat deneyimini geliştirmeye devam ediyor. Bing Chat, bir süre önce ChatGPT-4 desteği kazandı ve şimdi kullanıcılara sesli arama özelliği sunuyor. Artık masaüstü kullanıcıları da Bing Chat'in bu özelliğinden faydalanabilecek.

chatt.jpeg

Bing Chat, Sesli Arama Özelliğini Masaüstüne Sunuyor

Microsoft, yeni özellikle birlikte Edge'in masaüstü uygulamasına bir mikrofon simgesi ekledi. Bu sayede Bing Chat üzerinden yapay zekayla doğrudan konuşabilmeniz mümkün hale geldi. Microsoft'un açıklamasına göre, sesli sohbet şu anda İngilizce, Japonca, Fransızca, Almanca ve Çince dillerini destekliyor. Bing Chat'in sesli arama özelliği oldukça yetenekli olduğuna inanılıyor. Şirketin açıklamasına göre kullanıcılar, sesli arama desteğini test etmek için Bing Chat'e "bildiği en zor tekerleme" hakkında soru bile sorabilirler.

Microsoft Bing Chat desteğini Google Chrome ve Apple Safari gibi üçüncü taraf web tarayıcılarına da genişletmeye başladı. Bu destek şu anda sınırlı sayıda kullanıcıya sunulmaktadır. Ancak Vivaldi web tarayıcısının 6.1 güncellemesiyle birlikte Bing Chat'e erişim tüm kullanıcılara açılmış durumda.

chattt.jpg

Microsoft'un Reklamcılık ve Web Hizmetleri Başkanı Mikhail Parakhin, üçüncü taraf web tarayıcıları için Bing Chat desteğini test ettiklerini açıkladı. Google Chrome ve Apple Safari'nin pazarın yüzde 78'ini oluşturduğunu düşünürsek, bu hamle Bing'in popülaritesi için oldukça önemlidir. Yazılım devi, GPT-4'le güçlendirilmiş Bing'i tamamen erişilebilir hale getirmek için hesap açma zorunluluğunu ortadan kaldırdı. Şu anda yapmanız gereken tek şey, Edge'e giriş yaptıktan sonra sağ üst köşede bulunan Bing logosuna tıklamak.