Aşk-ı Memnu Dizisi Hakkında Beren Saat'ten Üzücü itiraf Geldi!

Aşk-ı Memnu Dizisi Hakkında Beren Saat'ten Üzücü itiraf Geldi!

Aşk-ı Memnu Dizisi Hakkında Beren Saat'ten Üzücü itiraf Geldi!

Beren Saat ve Kıvanç Tatlitağ'ın oynadığı Ahk-z Memnu, Bihter adlı bir film çekiyor. Hazal Kaya'nın daha önce oynadığı Nihal rolü için Helin Kandemir ile bir anlaşmaya varma sürecinde olduğu iddia edildi.

Beren Saat ve Kıvanç Tatlitağ'ın oynadığı TV dizisi Aşk-ı Memnu, bomba gibi vurdu.

Farah Zeynep Abdullah, Taff Pictures tarafından imzalanan filmde Bihter oynuyor. Diğer roller, özellikle de Behlif için müzakereler devam etmektedir.

Hazal Kaya, aile dostu Ceyda Düven'in BBO Productions'ın Bam Daşka'nın görüşmelerini gösterdi ve yeni Nihal'ı kimin oynayacağını ve "Büter" adıyla çekilecek olan Aşk-ı-Memnu filmini görmek için çok heyecanlı olduğunu açıkladı. Yeniden.

Birsen Altuntaş'ın haberinden sonra; Anlaşıldığı gibi, filmin genç neslin en yetenekli aktörlerinden biri olan Helin Kandemir'in oynadığı yeni Nihal imza aşamasında.

Hazal Kaya'nın son itirafı

Hazal Kaya, ev sahibi "Senden daha iyi bir Nihal düşünemiyorum ve ben Nihal'dan nefret ettim" dedikten sonra Nihal karakterini hiç sevmediğini itiraf etti. Bilgili bir kişi, ama şovdaki Nihal böyle bir kişi değil.

Hazal Kaya Kimdir?

1 Ekim 1990'da Gaziatep'te doğdu. Tam adı Leyla Hazal Kaya.Annesi ve babası avukat olan Hazal Kaya, çocukluğunu Balat'ın İstanbul bölgesinde geçirdi. 1997'de ailesinin boşandıktan sonra, annesi Ayşegül Kaya ile yaşadı. Keman'ı 4.5 yaşında ve 7 yaşında oynamaya başladı. Temel ve ortaokul oluşumunu Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu'nda ve Lise eğitimini İstanbul İtalyan Lisesi'nde tamamladı. Tiyatro bölümünde ve okul korosunda bulunan Hazal Kaya, lise ziyareti sırasında döküm ajansına gitti ve oyunculuk yapmaya başladı. Temel çalışmalarını İstanbul Bilgi Üniversitesi, Sahne ve Sahne Sanatları Yönetimi Bölümü'nde tamamladı. İlk kez, oynadığı bir reklamla kameranın önünde durdu. Ekol dramasında Ayla Algan'da ve Modern oyunculuk teknikleri atölyesinde Umit Çrak'ta drama okudum. 2007'de "Genco" TV dizisindeki ana rolü ilk kez devraldı. 2008'de aynı adı taşıyan Halit Ziya Uşakligils tarafından uyarlanan "Ahk -ı Memnu" TV dizisinde "Nihal" figürünü çaldı.