Akaryakıt Fiyatlarında Motorin ve Benzin Depara Kalktı! Tutabilene Aşk Olsun

Akaryakıt Fiyatlarında Motorin ve Benzin Depara Kalktı! Tutabilene Aşk Olsun

Akaryakıt fiyatlarındaki son düşüşleri keşfedin! OPEC+ toplantısı sonrasında benzin ve motorin fiyatlarında yaşanan indirimleri öğrenin. Güncel İstanbul, Ankara ve İzmir fiyatları ile tasarruf edin. Benzinde 1.65 TL, motorinde 0.88 TL'lik indirimlerle kazanın. Detaylar için hemen okuyun!

Petrol fiyatları, OPEC+ toplantısı sonrasında 2018'den bu yana en kötü düşüş sürecinde ilerlemeye devam ediyor. Bu düşüş serisi, akaryakıt fiyatlarına da olumsuz bir şekilde yansıdı. İşte 9 Aralık 2023 tarihinde İstanbul, İzmir ve Ankara'da geçerli olan benzin ve motorin fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri...

Motorin Fiyatlarında Peş Peşe İndirimler

Brent petrol ve dolar kuru etkisiyle belirlenen akaryakıt fiyatları, petrol fiyatlarında yaşanan gerilemeler sonrasında indirim beklentisi oluşturdu. Varil başına 75 doların üzerinde işlem gören brent petrol, yedinci haftalık düşüşüne doğru ilerlerken beklenen indirim gerçekleşti. Motorin fiyatları, peş peşe gelen indirimlerle birlikte 35 TL seviyelerine kadar geriledi.

2023/06/05/benzin-001.jpg

Benzin Fiyatlarında Gece Yarısı İndirimi

Aynı şekilde benzin fiyatlarında da olumlu bir gelişme yaşandı. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin fiyatında 33 TL'lik bir indirim uygulandı, bu da tüketicilere maddi bir rahatlama sağladı.

Motorin Fiyatlarında Son Durum: İndirim Devam Ediyor mu?

Motorin fiyatları (mazot fiyatı) için dün 1,30 TL'lik indirim, bugün ise 0,88 TL'lik indirim geldi. Ancak yeni bir indirim ya da zam haberleri henüz gelmedi. Motorin kullanıcıları, fiyatların bu düşük seviyelerde devam edip etmeyeceğini merakla bekliyor.

Benzin Fiyatlarında İndirim: Yeni Gelişmeler Neler?

Benzin fiyatları da benzer bir şekilde düşüş gösteriyor. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1,65 TL'lik bir indirimle benzin fiyatları 33 TL seviyelerine kadar geriledi. Ancak şu an için yeni bir indirim ya da zam haberi bulunmuyor.

2023/06/22/benzinnn.jpg

Güncel Akaryakıt Fiyatları

Akaryakıt pompa fiyatları, her ilde ve bayide farklılık göstermektedir. İşte güncel İstanbul, Ankara ve İzmir'deki benzin fiyatları ve motorin fiyatları:

Güncel Motorin Fiyatları:

  • İstanbul: 35.43 TL
  • Ankara: 36.05 TL
  • İzmir: 36.25 TL

Güncel Benzin Fiyatları:

  • İstanbul: 32.98 TL
  • Ankara: 33.66 TL
  • İzmir: 33.79 TL

Yukarıdaki fiyatlar, akaryakıt tüketicilerine anlık olarak sunulan güncel verileri yansıtmaktadır. Akaryakıt fiyatlarındaki değişiklikleri takip etmeye devam edin!