Zeynep Bastık ve Edis'in Öyle Bir Paylaşım Yaptı ki Boşanma Eşiğine Geldi! Hayranları Çok Abartılı Buldu!

Zeynep Bastık ve Edis'in Öyle Bir Paylaşım Yaptı ki Boşanma Eşiğine Geldi! Hayranları Çok Abartılı Buldu!

Zeynep Bastık ve Edis'in şarkı söylerken ki samimi hareketleri çok konuşulmuştu. İkili arasında yaşanan bu gelişme sonrasında sanatçıların hayranları da bu videoyu abartılı buldu

Üstelik ikisini kameraya çeken kişinin Tolga Akış yani Zeynep Bastık'ın eşi olduğu iddia edildi. Peki Zeynep Bastık bir açıklama yaptı mı?

Geçtiğimiz gün ortaya çıkan bir video sosyal medyada gündem oldu. İki ünlü şarkıcı Edis ve Zeynep Bastık'ın samimi görüntüleri büyük tepki çekmişti. Kimileri görüntülerin normal olduğunu savunurken, bazı kullanıcılar ise "Zeynep Bastık'ın eşi olsam boşanırdım" gibi şaşırtıcı yorumlar yazdı. Twitter ve Instagram başta olmak üzere pek çok sosyal medya platformunda tartışma konusu haline geldi.

Videoyu Tolga Akış mı Çekti?

Zeynep Bastık, bu yaz Tolga Akış ile evlenmişti. Edis ve Zeynep Bastık arasındaki samimi görüntüleri çeken kişinin de Tolga Akış olduğu ileri sürüldü. Tüm bu gelişmeler dahilinde sosyal medya bir kez daha çalkalandı. Tolga Akış'ın durumu normal karşıladığı ve bir sorun yaşanmadığı iddia edildi. Sosyal medyada pek çok kişi de bu videonun fazla abartıldığını söylüyor. Ancak söz konusu Tolga Akış'ın videoyu çektiği söylemi ne kadar doğru bilinmemekte. Konuyla ilgili sanatçılardan veya Tolga Akış'tan resmi bir açıklama bekleniyor.

Ayrılacakları İddia Ediliyordu

Zeynep Bastık ve Tolga Akış'ın boşanacakları dahi ortaya atılmıştı. Ancak çiftin arasında bir sorun olmadığı ve yanlış bir şeyler yaşanmadığı da  gündemdeki yerini korudu. Daha önce Reynmen ile olan videosu da tepki çeken Bastık, konuyla ilgili sessiz kalmayı tercih etmişti.