Yudum Ayçiçek Yağ Fiyatı 81 TL ye Düştü! Zeytinyağından Sonra Toz Şeker Fiyatıda Düşüşe Geçti

Yudum Ayçiçek Yağ Fiyatı 81 TL ye Düştü! Zeytinyağından Sonra Toz Şeker Fiyatıda Düşüşe Geçti

Artan gıda fiyatları dikkat çekiyor. Ayçiçek yağı ve zeytinyağının yükselmesiyle birlikte toz şeker fiyatında da gelişme yaşandı. Toz şekerin son fiyatı ortaya çıktı. Ancak ayçiçek, zeytinyağı ve şekerde önemli indirimler yapıldı. Yılbaşına kadar geçerli olduğu düşünülen indirimlerle kaç TL'ye satılacak?

Son aylarda artmakta olan yağ fiyatlarının yanı sıra toz şekerde de yükseliş yaşandığı görülüyor. Pek çok vatandaş ayçiçek yağı almakta zorluk çektiğini ifade etti. 5 litrelik fiyatların ciddi şekilde artması nedeniyle gözler indirimlerdeydi. Pek çok markanın indirim yaptığı ve bunu geçici süre ile kısıtlı olduğu öğrenildi. Peki ayçiçek yağı kaç TL'den satılıyor? 5 litrelik fiyatlarla beraber hem ayçiçek hem de zeytinyağı satışı yapılacak.

Ayçiçek ve Zeytinyağına İndirim!

Ayçiçek yağının yanı sıra zeytinyağında da büyük indirim görüldü. 5 litrelik Yudum Ayçiçek Yağı'nın 81,95 TL'ye satıldığı öğrenildi. Bu gelişmenin hemen ardından zeytinyağı fiyatları da ortaya çıktı. 5 litre Kırlangıç Zeytinyağı 142,95 TL üzerinden satışa sunuldu. Şeker fiyatlarında ise yine önemli bir indirim yapıldı. Son zamanlarda birkaç kat artan fiyatı nedeniyle eleştirilen şekerde 5 kiloluk şekerin 23,90 TL'ye düştüğü haberi geldi.

İndirimler Ne Zaman Bitecek?

Ayçiçek yağı, zeytinyağı ve şeker için yapılan indirimlerin süresi oldukça kısıtlı gözüküyor. Yılbaşından sonra bir daha bu fiyatlara ürün bulunur mu bilinmemekte. Fiyatlardaki yükselişin hemen ardından gözler marketteki diğer ürünlere kaydı. Çünkü yakın zamanda döviz kuruna bağlı olarak yeni zamların yapılabileceği vurgulanıyor.