Ünlü Spiker Hande Sarıoğlu HaberTürk'ten Resmen Kovuldu

HaberTürk'ün sevilen spikerlerinden olan Hande Sarıoğlu kişisel hesabında yapmış olduğu oryantel dans yüzünden çalıştığı HaberTürk'ten resmen kovuldu.

Hande Sarıoğlu'na şok karar ortaya çıktı. HaberTürk'ten resmen kovulduğu ortaya çıktı. Arkadaşlarıyla beraber  eğlenen ve doğal hakkı olan Hande Sarıoğlu'nun işine son verildi. Gerekçe olarakta Eğlence sırasında oryantel yapan Sarıoğlu kişisel hesabından video paylaşmıştı. Bu paylaşım şok etkisi yarattı. Konuyla ilgili açıklama yaptı. 

Renkli kişiliğimden vazgeçemeyeceğimi söyledim ve karşılıklı anlaşarak istifamı verdim” dedi. Hande Sarıoğlu “6 yaşından beri spiker sunucu olmak hayali olan bir kız olarak çatır çatır okulumu da okudum, çatır çatır sunucu da oldum spiker de. Oryantal de yaparım kariyer de.” diyerek ekledi.

Hande Sarıoğlu Daha Öncede Uyarıda Bulunuldu Mu?hande-sarioglu.jpg

Daha öncede bu tarz  olaydan dolayı Hande Sarıoğlu uyarılmış. HaberTürk'ün açıklamasından sonra Hande Sarıoğlu' şu açıklamaları yaptı.

“Karşılıklı aldığımız bir karar. Haber kanalının ciddiyeti, bir ağırlığı vardır. Fakat ben de kendi karakterimden vaz​​​​​​​geçemiyorum. Ben renkli bir kişiliğim. Daha önce de kanal yönetimi beni uyarmıştı. ‘Daha dikkatli olmalısınız’ denildi.”

“Ben de renkli kişiliğimden vazgeçemeyeceğimi söyledim ve karşılıklı anlaşarak istifamı verdim. Kanalımı çok seviyorum, beni hiçbir şekilde mağdur etmedi. Ben ne yaptığımın, paylaşımlarımın farkındayım. Dans gösterim de renkliydi, bunun farkındayım. Ancak dans ettim diye de tu kaka değilim.” dedi.

Oryantal videosu nedeniyle Habertürk’ten kovulan Hande Sarıoğlu son olarak “6 yaşından beri spiker sunucu olmak hayali olan bir kız olarak çatır çatır okulumu da okudum, çatır çatır sunucu da oldum spiker de. Oryantal de yaparım kariyer de.” dedi.