Türkiye Bugünleri de Gördü! Suya Yüzde 70 Zam Geldi! Vatandaş Ucuz Su Kuyruğuna Girdi!

Türkiye Bugünleri de Gördü! Suya Yüzde 70 Zam Geldi! Vatandaş Ucuz Su Kuyruğuna Girdi!

Eskişehir'de suya gelen zam şok etkisi yaratmıştı. %70'lik şebeke suyu zammıyla birlikte vatandaşlar ne diyeceğini bilemedi. Sumatiklerde sıraya girdiler ve geceye kadar orada durdular. Çok büyük bir sıra vardı. Eskişehir'deki su zammı vatandaşı maddi olarak etkileyecek.

Eskişehir'de suya %70 zam geldi. Şebeke suyundaki bu artıştan sonra vatandaşlar da sumatiklerde sıraya girdi. Soğuk havaya aldırmadılar ve bu yüzden sırada beklemeye devam ettiler. Peki suya yeni bir zam daha gelecek mi? Şebeke suyundaki yüksek artıştan ötürü vatandaş kara kara düşünüyor.

Su Fiyatları İyice Arttı

Son zamanlarda pek çok şehirde su fiyatlarının iyice arttığı gözlemlendi. Dolayısıyla yılbaşı sonrasında şebeke suyuna bir zam daha yapılır mı merak ediliyor. Gelinen noktada bizleri başka hangi gelişmelerin beklediğinden de söz edeceğiz.

Enerji Fiyatları Tetikledi

Şebeke suyu fiyatının artmasında enerjideki genel yükselişin de etkili olduğu belirtiliyor. Temel olarak bu yüzden zam yapıldığı gelen bilgiler arasında. Türkiye genelinde ciddi oranda suya zam yapılmakta.