Trojan İçeren Uygulamaların İsimleri Paylaşıldı! Kredi Kartı Bilgileriniz Çalınmış Olabilir!

Trojan İçeren Uygulamaların İsimleri Paylaşıldı! Kredi Kartı Bilgileriniz Çalınmış Olabilir!

Trojan içeren uygulamalarla ilgili merak edilenler ve çok daha fazlası yanıt bulacak. Öte yandan güncel detaylar ışığında bizleri neler bekliyor? Trojana sahip olan Google Play Store uygulamaları banka hesaplarını dahi ele geçirebilmekte.

Threat Fabric'ten gelen raporla birlikte çeşitli ifadelere yer verildi. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu detaylar ve dahası ortaya çıkıyor. Öyle ki son zamanlara damgasını vuran gelişmeleri de sizlerle paylaşacağız. Peki ya bizleri hangi noktalar beklemekte? Trojan içeren uygulamaların isimleri paylaşıldı. Google Play Store üzerinde vakit geçirirken eğer bu ürünleri yanlışlıkla indirdiyseniz dikkat etmelisiniz. Binlerce kişinin anlık olarak yanılgıya düşerek indirdiği uygulamaya dair bizleri nelerin beklediğini açıklayacağız.

Kullanıcıların Banka Bilgileri Çalınıyor

Aşağıda yer alan uygulamaları indirenlerin banka bilgilerine kadar sızılabileceği ifade ediliyor. Dolayısıyla trojan üzerinden çeşitli sıkıntılarla karşılaşmak yerine daha bilinçli bir Google Play Store kullanıcısı olmak zorundasınız. Genel olarak az indirilen uygulamalar potansiyel tehlike olabilmekte. Dolayısıyla aşağıdaki uygulamalar telefonunuzda var ise silmenizi öneriyoruz. Gelinen noktada bizleri başka hangi detaylar bekliyor olacak sizlerle paylaşıyoruz.

- Recover Audio, Images & Videos – 100 bin

- Codice Fiscale 2022 – 10 bin

- Zetter Authentication – 10 bin

- File Manager Small, Lite – 1000

- My Finances Tracker – 1000