Taro Emir Tekin Arda İle Omuz Omuza Programına Katıldı! Taro Emir Tekin Kimdir?

Taro Emir Tekin Arda İle Omuz Omuza Programına Katıldı! Taro Emir Tekin Kimdir?

Uzun yıllar Amerika'da eğitim alan gerçek adı Tarık Emir Tekin olan Taro. Pazar günü yayınlanan Arda ile Omuz Omuza Programına Katıldı.

Pazar günleri yayınlanan Arda ile Omuz Omuza programına süpriz bir isim konuk oldu. Şevval Sam ve Metin Tekin'nin çocuğu olan Taro Emir Tekin programa konuk oldu. Kendisini Sadakatsiz dizisinden tanınıyordu. Kim olduğu hakkında merakları üzerine çekti.

SADAKATSİZ DİZİSİ SELÇUK KİMDİR?

Taro Emir Tekin  Sadakatsiz dizisinde "Selçuk" rolünü canlandırmıştır. Tekirdağ'da büyümüş annesi onu terk etmiş. Sebebi ise aslında istenmeyen bir çocukmuş. Annesi sarhoş mahallesi tarafından istenmeyen bir çocukmuş. Kendisinin müzik yeteneği var fakat yaşanan oyalardan dolayı bu yeteneğini ön plana çıkarmamıştır. Öfke kontrolü sorunu olan bir karakteri canlandırıyor.

TARO EMİR TEKİN KİMDİR?

Şevval Sam ve Metin Tekin'in tek oğludur. 1997 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Çocukluğundan beri gazetecilerle iç içe  yaşamıştır.

Amerika'da 3 yıl boyunca oyunculuk eğitimi almıştır. Eğitimi aldıktan sonra Türkiye'ye dönen Taro Emir Tekin ilk olarak Blue Tv'de yayınlanan "Çıplak" dizisinde rol almıştır. Tarık Emir Tekin ilerleyen yıllarda tekrar Amerika Hollywood'da yer almak istemektedir.