Survivor 2022 All Star Yarışmacıları Belli Oldu! İşte Survivor 2022 All Star'a Katılacakların İsim Listesi

Survivor 2022 All Star Yarışmacıları Belli Oldu! İşte Survivor 2022 All Star'a Katılacakların İsim Listesi

Survivor 2022'de All Star yarışmacıları açıklanıyor. Survivor'da yarışmış ve halkın gönlünü kazanmış iddialı isimler bu yarışmada yer alacak. Peki hangi yarışmacılar Survivor 2022 All Star'a katılacak? işte detaylar..

Acun Ilıcalı'nın yapacağı açıklama ile gerçekler ortaya çıkıyor. İşte TV8 Survivor 2022'nin yarışmacı listesi...

Survivor, 2022 All Star yarışması ile dikkat çekecek. Daha önce bu programda yarışmış ve iz bırakmış kişilerden oluşan kişiler bir araya geliyor. Yıllardır aktif olarak yayınlanan program, son birkaç senedir TV8'de izlenebilmekte. Acun Ilıcalı'nın sunduğu programda yaşanan her olay tek tek inceleniyor. Reyting rekorları kıran Survivor'da 2022 All Star seçmeleri dikkat çekti. Bazı ünlü isimlerle anlaşıldı. Kadro tam olarak belli olmasa da yarışmacıların bir kısmıyla ilgili bilgi toplanıldı. Peki Survivor 2022 All Star kadrosunda kimler var?

Survivor 2022 All Star Kadrosu

Kadronun ilk sırasında Barış Murat Yağcı yer alıyor. Kendisini Turabi Çamkıran takip etmekte. Evrim Keklik, Çağrı Atakan, Poyraz Yiğit, Nagehan Karadere gibi isimler yarışmacı olarak karşımıza çıkacak. Kıran kırana mücadelenin geçeceğini düşünüyoruz. Bu isimlerin dışında daha pek çok yarışmacının programa katılacağını belirtelim. Ancak Acun Ilıcalı ve Survivor programından henüz resmi açıklama gelmedi. Açıklamanın yapılması durumunda tüm bilgileri öğreneceğiz.

Survivor 2022 Ne Zaman Başlayacak?

Survivor 2022'nin başlaması Aralık ayını bulabilir. Genel olarak bu tarihlerde yayınlandığı için 2022 yılının ilk ayında kesin olarak başlayacağını düşünüyoruz. Yarışma ile ilgili tüm hazırlıklar sürüyor. Gerekli hazırlıklar tamamlandığında yarışmacı listesi de açıklanacak ve fragmanla tanıtım yapılacak.