Survivor  2021 Yerle Bir Oldu! Dipleri Gördü! Finale Sayılı Günler Kala Neler Yaşandı Neler!

Survivor 2021 Yerle Bir Oldu! Dipleri Gördü! Finale Sayılı Günler Kala Neler Yaşandı Neler!

Survivor 2021 yarışmasında her yıl reytingleri tavan yapmıştı. Son bölümlerde oluşan ifşalar nedeniyle ve bazı olaylardan dolayı reytingler dibe vurdu. Herkes bu reytinglerin düşmesine çok şaşırdı.

Acun medya aracılığı ile ekranlara gelmiş olan başarılı yarışma her sezon olduğu gibi bu sezonda reytingler tavan yaptı ancak son bölümde gelen reytingler ağızların açık kalmasına neden olmuşdu. Yarışmanın sunucusu ve yapımcısı olarak yer almış olan Acun Ilıcalı`nın sabah ilk işi olan "reytinglere bakmak" hayal kırıklığı yaşattı.

Finale çok az bir süre kalmasına rağmen yaşanan bu olay seyircileri de büyük bir şok içerisinde bıraktı. Birçok dizinin sezon finali yapması ile birlikte TV`8 ve Survivor yarışmasına meydan bırakılmışken sonuçlar resmen hayal kırıklığı oldu. Reyting sonuçları nasıl?

Beklenmeyen Reyting Düşüşü!

Beklenilmeyen reyting düşüşü yaşayan Acun Ilıcalı`nın başarılı programından ise dün adeta hayal kırıklığı yaşandı. Aleyna`nın dokunulmazlığı kazandığı ve İsmail`in ilk finalist olarak belirlendiği bölümde ise; böyle reytin düşüşünün yaşanması seyircileri şok etti.

Bir sosyal medya kullanıcısı konu hakkında; "Survivor 2021 beklentiyi karşılayamadı! Bu hafta itibariyle final haftasına girilen Survivor’da final haftaları kıyaslandığında son 10 sezonun 2019’dan sonraki en düşük reyting oranları alındı.. Dün akşam yayınlanan bölümüyle birçok dizinin tatile gitmesine rağmen ortalama 3 ila 4 bandında reyting alan Survivor finale son 5 gün kalmasına rağmen reytinglerde bekleneni veremedi” sözlerini dile getirdi.

Beklentiyi Karşılayamadı!

Sosyal medya kullanıcısı konu hakkındaysa; "Survivor 2021 beklentiyi karşılayamadı! Bu hafta itibariyle final haftasına girilen Survivor’da final haftaları kıyaslandığında son 10 sezonun 2019’dan sonraki en düşük reyting oranları alındı.. Dün akşam yayınlanan bölümüyle birçok dizinin tatile gitmesine rağmen ortalama 3 ila 4 bandında reyting alan Survivor finale son 5 gün kalmasına rağmen reytinglerde bekleneni veremedi" sözlerini paylaştı.


Sosyal medyada konu hakkındaysa; “Çünkü hile hurda kurgu artık ayen beyan ve ayrımcılık var yarışmacılar arasında acun tarafsızlık da sınıfta kaldı” paylaşımları arka arkaya geldi.