Survivor 2021 Yarışmasında Skandal Oldu! Elenecek Aday Belli Oldu!

Survivor 2021 Yarışmasında Skandal Oldu! Elenecek Aday Belli Oldu!

Survivor 2021'de adadan kimin eleneceğine dair çeşitli iddialar gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Programın yeni bölümü yayınlanmadan sosyal medya üzerinden çeşitli tahminlerde bulunan bir ifşacı, Survivor'da bu hafta kimin eleneceğini açıkladı.

Kullanıcılar inanmak istemese de geçmişte bulunduğu tahminlere dayanarak onun program çalışanlarından biri olduğu tahmin ediliyor. Survivor 2021 oldukça kritik bir zaman dilimine giriş yaptı. Yakın zamanda elenecek yarışmacıların gidişi her hafta büyük olay yaratacak. Yavaş yavaş finale doğru ilerlediğimiz için hangi yarışmanın eleneceği büyük önem taşıyor. Peki Survivor 2021'in yeni bölümün hangi yarışmacı programa veda ediyor?

Survivor 2021 Adadan Kim Ayrılacak?

Survivor 2021'de adadan ayrılacak isim kesinleşti diyebiliriz. Eğer iddialar doğru ise ifşacının söyledikleri daha fazla önemsenecek. Adadan ayrılacağını düşünülen ismin Hanzade Ofluoğlu olduğu belirtildi. Birleşme partisi sonra erdikten sonra yapılacak ilk oylamada Hanzade'nin adadan ayrılacağı iddia ediliyor. Kullanıcılar bu iddiayı olumlu karşıladı ve Hanzade'nin ayrılmasını isteyen de pek çok izleyici bulunuyor. Ancak sosyal medyada yapılan bu paylaşım ne kadar gerçekçi bilinmemekte.

Survivor 2021 İfşacısı Kim?

Survivor ifşacısının kim olduğu konusunda pek çok tahmin bulunmakta. Özellikle de o kişinin tahminlere göre Survivor programında çalışmakta olan yeni ekibe dahil olduğu belirtiliyor. Fakat bu iddialar kanıtlanmadığı sürece herhangi bir anlam ifade etmiyor. Geçtiğimiz sene MasterChef programında da buna benzer ifşa skandalları yaşanmıştı. Umarız bu sefer ifşalar gerçek değildir. Çünkü her hafta kimin eleneceğinin bilinmesi izleyiciyi olumsuz etkileyecektir. Reytingler de bu nedenle düşüşe geçebilir. İnsanlar heyecan aradığı için Survivor 2021 programını izliyor. Bu heyecanı yok eden bir şey varsa o da adadan kimin eleneceğine dair yapılan ifşalardır. Son zamanlarda artmakta olan ifşa haberlerine bir yenisi daha eklenmiş oldu.

Birleşme Partisi İfşası Büyük Ses Getirdi

Birleşme partisi ile takımların birbiri ile kaynaşması ve yeni bir dönemin başlaması amaçlanıyor. Fakat tüm bu sürecin yanı sıra yarışmacılar arasındaki iletişimde de değişim meydana gelecek. Kendisiyle aynı takımda olan bazı yarışmacılardan haz etmeyen isimler artık kendine yeni dostlar edinecek. Bu şekilde değişimin temeli atılacak. Survivor 2021'de iddialı olan isimlerin zirveye ulaşmak için farklı kişilerle ittifak yapabileceği düşünülüyor.