Survivor 2021 Yarışmasında Akıl Almaz Bir Olay Yaşandı! Dora Bu Durum Karşısında Ne Ceza Alacak?

Survivor 2021 Yarışmasında Akıl Almaz Bir Olay Yaşandı! Dora Bu Durum Karşısında Ne Ceza Alacak?

Survivor 2021 Yarışmasında öyle bir olay yaşandı ki kimse inanamadı. Dora'nın yaptığı olay gündeme bomba gibi düştü. Dora diskalifiye mi olacak? Dora ne ceza alacak? Dora ne yaptı?

Survivor 2021'de heyecan hız kesmeden devam ediyor. Programda ünlüler ve gönüllüler, her bölümde çok daha etkili bir şekilde mücadele etmekte. Son zamanlarda Dora ve diğerleri arasında yaşanan tartışmalar ayrı bir önem kazandı. Hanzade'nin ayrılmasından sonraki süreçte de Dora'yı zor zamanlar bekliyor. Aleyna, SMS birincisi olduktan sonra Dora'nın zirveyi Aleyna'ya devretmesi onu etkiledi. Eğer Dora, performansını ve ilişkilerini koruyamaz ise onu zor anlar bekliyor. Ayrıca ödül oyununda Dora'nın yaptığı bir hareket yetkililer tarafından yakalandı. Acun Ilıcalı Dora'yı cezalandırabilir.

Dora Kural Dışı Yemek Yedi!

Dora'nın ödül oyununa ait bir besini tükettiği belirtildi. Ödül oyunu devam ederken kendisinin besini izinsiz ve kurallara aykırı şekilde yediği ortaya çıktı. Kamera kayıtlarından da bu görüntü doğrulandı.

Acun Ilıcalı Dora'ya Sert Çıktı!

Dora'nın savunma şekli ise oldukça ilginçti. Yetkililerin onu bir alanda 10 dakika kadar beklemesi gerektiğini söyledi. O alanda bulunan besini ise yasak olmasına rağmen tüketti. Acun Ilıcalı ise bu cevaba sinirlenerek "bakıyorum yani orada galiba seni bekleten suçluya dönüşecek yavaş yavaş" dedi. Acun Ilıcalı'nın bu sert çıkışı sonrasında Dora ile ilgili nasıl bir karar verilecek merak ediliyor.

Dora Ceza Alacak mı?

Dora'nın yaptığı hareketten ötürü ceza alması bekleniyor. Çünkü yaptığı kural dışı hareketle diğer oyuncuları hakkını gasp etmiş sayıldı. Ayrıca tüm bu olaylara bakacak olursak Dora'nın önümüzdeki ödül oyunlarından yararlanamama gibi bir ceza ile karşı karşıya kaldığını söylemek mümkündür.

Ödül Oyununu Kim Kazanacak?

Ödül oyununda gönüllülerin avantajlı olduğu izlenimi verildi. Ancak fragman bunu anlamamız için yeterli değildi. Ödül oyununu kimin kazanacağı tam bölümü izlediğimizde belli olacak. Survivor 2021'de güzel bir ödül verilecek. Acun Ilıcalı'nın bizzat açıkladığı bu ödülün ne olduğu da merak ediliyor. Yarışmacıların beğenisine göre oldukça güzel bir ödülden söz ediyor olabiliriz.

Her hafta bir kişinin elendiği Survivor 2021'de yeni bölüm fragmanları büyük ilgi çekiyor. Çünkü neredeyse her bölüm tepki çekecek ve ilgi odağı olacak bir bölüm yayınlanıyor. Programı gidişatı bakımından oldukça güzel ve reytinglere de olumlu etki ediyor.