Survivor 2021 Yarışmasına Çağman Çatay Veda Etti! Çağman Çatay Kimdir?

Survivor 2021 Yarışmasına Çağman Çatay Veda Etti! Çağman Çatay Kimdir?

Survivor 2021 Yarışmasına bu hafta yeni gelen Çağman Çatay elendi. Sms sıralamasında birinci olan Batuhan Çağman'ın ismini vererek potaya gönderdi. Erken elenmesi çok konuşuldu.

Survivor son bölümünde izleyiciler ekran başına kitlendi. Acun medya ile  oynadıkları voleybol maçını Aleyna kaybetti. Maçı kaybettiği ve takım arkadaşlarına ve Hanzade'ye tepki gösterdi. Takım arkadaşları Aleyna'yı desteklemedi.

İletişim  oyunundan sonra ada konseyine geldiler. Ünlüler takımında rakibinden daha çok oy alarak Batuhan birinci oldu. Gönüllüler  takımında ise Ayşe birinci oldu. Ayşe şaşkınlık geçirdi. Birinci olduğuna inanamadı.

Birinci olan Batuhan ise takıma yeni katıla Çağman'ı söyledi. Çağman ise şöyle bir açıklama yaptı. " Çok çok erken olduğunu düşünüyorum, bir haftadır buradayım. Ben çok anlayışla karşılamayacağım." dedi. 

Ayşe ise dördüncü aday olarak Hanzade ismini verdi. Hanzade, " Potaya çıkmak her seferinde üzüyor. Şaşırmadım şu an. Umarım kalırım." dedi.

Survivor 2021'de Elenen İsim ?

Yarışmaya yeni katılması ve erken elenmesi potaya giren "Çağman" elendi.

Çağman, " Geldiğim gibi gitmek gerçekten hoş olmadı. Yüksek potansiyelimin olduğunu düşünüyorum. Dostlarımı .ok sevdim iyi insanlar" dedi.

Ünlüler Takımı SMS Sıralaması!

12.Çağman 

11.Gonca 

10.Barış 

9.Melis

8.merve

7.Öykü

6.Sergen

5.İlayda

4.Doğan

3.Çağrı

2.İsmail

1.Batuhan

Gönüllüler Takımı SMS Sıralaması!

11.Aleyna Çalışkan

10.Öykü Uysal

9.Hanzade

8.Yunus Emre

7.Berkay

6.Aleyna

5.Steven

4.Reşat

3.Dora

2.Poyraz

1.Ayşe

Survivor 2021 Çağman Kimdir?

16 mayıs 1993 doğumludur. Çağman Çatay 3 yaşından beri spor yağmaktadır. yaptığı sporlar basketbol, atletizm ve jimnastiktir. Çağman Çatay ayrıca dansçıdır.