Serap Paköz Gerçeğin Peşinde Kader Karataş Dosyasında Gelişmeler Yaşandı!

Serap Paköz Gerçeğin Peşinde Kader Karataş Dosyasında Gelişmeler Yaşandı!

Ekranlarda merakla beklenen Serap Paköz’ün programı Gerçeğin peşinde programında Kader Karataş dosyası oldukça tüm Türkiye’yi sarmıştı. Dosya ile ilgili yeni iddialar atıldı.

Kader Karataş İçin Büyük İddialar Atıldı

Olay sonucunda yayınlanmasıyla birlikte Kader Karataş annesi olan Yıldız’ın komşuları büyük bir iddia söyledi. Komşuların söylediklerine göre Erdal’ın hem kızıyla hem de annesiyle ilişkisi olduğunu söylendi. Komşular daha önceden el ele gördüklerini itiraf etti. Belli kayıtları da gönderdiklerini açıkladılar. 

Bu iddialara göre de Erdal için ifade verilmesi istendi. Rahat tavırlar sergileyerek gelip yanıma beraber yayın yapabiliriz kameralar karşısında konuşabilirim diyen Erdal şu an da kayıp olduğu bildirildi. Buna göre de yayına katılan gizli tanık çok büyük iddia attı. Erdal Kader Karataş ile bir arkadaşının evinde olduğunu söyledi. Yer olarak da Ankara Mamak’ta bir yerde saklandığını söyledi. Bu iddia sonrasında Serap Paköz Ankara Emniyet Müdürlüğüne bilgi verildi.

Serap Paköz Gerçeğin Peşinde Saat Kaçta?

Serap Paköz Gerçeğin peşinde programı izleyicileri ekran başında kalmasına devam ediyor. Gerçeğin Peşinde programı hafta içi her gün yayınlanıp saat 15.15 Star TV kanalında yer alıyor.

Serap Paköz Gerçeğin Peşinde Whatsapp ve İrtibat Numarası

Serap Paköz programına ulaşmak için iki iletişim kanalı bulunmaktadır. Bunlar whatsapp veya iletişim merkezi üzerinden ulaşabilirsiniz. Gerçeğin peşinde whatsapp telefon numarası 0542 332 22 22 numaralı hattan ulaşabilirsiniz. Çağrı merkeziyle iletişime geçmek istiyorsanız 0212 577 37 37 numaralı hattan iletişime geçebilirsiniz.