Seksenler Dizisinin Başrol Oyuncusu Fehminin Sağlık Durumu!

Seksenler Dizisinin Başrol Oyuncusu Fehminin Sağlık Durumu!

Seksenler dizi oyuncusu Fehmi ( Rasim Öztekin ) kalp krizi geçirdiği öğrenildi. İlk başlarda durumunun ciddi olduğu söylenildi. Edinilen bilgiye göre kızından ilk açıklama geldi. Sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

TRT 1 ekranlarının en sevilen dizilerinden olan ve geçmişi anlatarak seyircileri adeta kahkahaya boğan Seksenler dizisinin oyuncularından olan Rasim Öztekin hakkında ‘’Kalp Krizi’’ geçirdi iddiaları atıldı. Peki başarılı oyuncunun sağlık durumu nasıl? 

Fehmi ( Rasim Öztekin ) Kalp Krizi Geçirdi!

Başarılı ve sevecen oyuncunun acil bir şekilde hastaneye kaldırıldığı ve yaşadığı sağlık sorunlarını ağır bir şekilde yaşadığı çok hızlı yayıldı. Sosyal medya üzerinden de aynı şekilde oyuncu hakkında bildiri üstüne bildiri yayınlandı. Seksenler dizisinin yapımcısı Birol Güven gereksiz bilgi kirliliği yapıldığını söyledi! Rasim Öztekin’in yaşadığı sorunla alakalı son durumu hakkında şunları söyledi:

Fehmi ( Rasim Öztekin ) Sağlık Durumu!

‘’Değerli ve bir o kadar da başarılı sanatçımız Rasim Öztekin bugün öğle saatlerinde evindeyken kalbiyle ilgili bir sıkıntı yaşaması nedeniyle Beykoz Devlete Hastanesine acil bir şekilde kaldırıldı. İlk müdahale yapıldıktan sonra ‘’Siyami Ersek Hastanesi’’ bölgesine geldi. Şu anda durumu iyi ancak bir süre burada kalmak zorunda olacak.’’

Pelin Öztekin ( Kızı ) Babasına Sözleri!

"İlk aşkım. Rasoş'um. Babiş'im dün kalbiyle ciddi bir anlaşmazlık yaşadı. Anjio yapıldı. Tıkalı kalp damarına müdehale edilerek açıldı. Şimdi Yoğun bakımda tedavi görüyor.

Dünden beri arayıp soran. Mesaj atan. Geri döndüğüm, dönemediğim herkese, tüm sevenlerine kalpten teşekkür ederim. Türkiye'nin her  yerinden kan vermek için arayan bir şekilde yanımızda olmak isteyen herkese minnettarım. Kan ihtiyacımız çok şükür sayenizde kalmamıştır. Şimdi en çok dualarınıza ihtiyacı var.

Çoook seviliyorsun babiş. Biran önce iyileş. iyileş ki senin için her an hazırız diyen binlerce insanı gör. Daha yaşanacak çok an. Gezilecek çok yer. Gidilecek çok maç. Keşfediceğimiz çok tat var. Hepsi bizi, biz seni bekliyoruz. SENİ ÇOOOK SEVİYORUM."

Bizde Haber İnternette Ailesi Olarak, "Çok Geçmiş Olsun Dileklerimizi İletiyoruz. Dualarımız Onunla."