Sefirin Kızı Dizisinin Eski Oyuncusu Nare Sağlık Durumunu Açıkladı! Nare Kimdir?

Sefirin Kızı Dizisinin Eski Oyuncusu Nare Sağlık Durumunu Açıkladı! Nare Kimdir?

Seferin kızı dizisinin başrol oyuncusu geçirdiği rahatsızlık nedeniyle diziye veda etmişti. Sağlık sorunlarından dolayı uzun bir süre ekranların başında olamayacak. Neslihan Atagül'den sağlık durumu hakkında yeni açıklama geldi.

Sefirin Kızı dizisinde başrol oynayan Nare karakterini canlandıran Neslihan Atagül sağlık sorunu nedeniyle diziye veda etmişti. Hayranları sağlık durumunu merak ediyordu. Nare bu  konu hakkında sevelenlerine sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Geçirken Bağırsak Sendromu hastalığına yakalanmış ciddi şekilde kilo vermeye başlamıştı. Hastalıkla hala baş eden Nare " iki adım atınca yoruluyorum" demişti.

Neslihan Atagül'ün Sağlık Durumu ?

Neslihan Atagül sağlık durumu hakkında tekrardan bir açıklama yaptı. "Elbette ki eskiye oranla daha iyiyim. Bol Bol dinleniyorum beni yoracak şeylerden uzak duruyorum. Çok daha iyim" dedi. Yapmış olduğu açıklama sonrasında sevenlerin yüreğine su serpti. 

Ne zaman tekrar ekranların başına döneceği merak ediliyordu fakat bu konu hakkında herhangi bir açıklamada bulunmadı. Anlaşılan o ki uzun bir süre Neslihan ATAGÜL ekran başında olamayacak.

"Haber İnternette olarak kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

Neslihan ATAGÜL Doğulu Kimdir? ( NARE )

Neslihan Atagül Doğulu 20 ağustos 1992 yılı İstanbul doğumludur. Çerkez asıllı Türk oyuncudur. 2006 yılında Kadir Doğulu  ile evlenmiştir. 1 adet çocuğu vardır.

Oynadığı Diziler: Yaprak Dökümü, Hayat Devam Ediyor, Fatih Harbiye, Kara Sevda, Sefirin Kızı

Oynadığı Filmler: İlk Aşk, Araf