Şef Akademi Yarışması Masterchef Türkiye Yarışmasının Sonunu Getirebilir! Reyting Rekorları Kırıyor!

Şef Akademi Yarışması Masterchef Türkiye Yarışmasının Sonunu Getirebilir! Reyting Rekorları Kırıyor!

Yemek programları yurtdışı yayın bir şekilde yayın hayatına devam etmekte. Türkiye'de ise yeni yeni başladı. İddialara göre bomba gibi bir yarışma geliyor. Şef Akademi yarışması ne zaman? Şef Akademi hangi kanalda?

İddialı olan 15 şef adayı hünerlerini sergileyecek oluğu Şef Akademi yarışmasında, FOX TV`de ekranlara gelmesi için hazırlıklarına başladı. FOX TV ekranlarında Öykü Serter`in sunumu ile seyircileri karşısına çıkmaya hazırlanırken, ilk fragmanı ise yemek severlerle paylaşıldı. Türkiye`nin başarılı şeflerinin yarışmada jüri koltuğunda yer almış olduğu Şef Akademi`de; Ali Ronay, Arda Türken ve Ayhan Sicimoğlu olmuş oldu. Hem üçer kişi halinde ekip olarak hem de bireysel olarak yarışacak adaylar, büyük ödülü kazanmak ve kıyasıya mücadele ortaya koymak için hazırlıklara başlandı.

Şef Akademi Hangi Günler Yayınlanmakta? Saat Kaçta? Hangi Kanalda Başlıyor?

Şef Akademi yarışması hafta içi pazartesi, salı, çarşamba, perşembe, cuma ve cumartesi günlerinde FOX TV ekranlarında saat : 20.00`da yayınlanmakta. Yarışmada 3 takım oluşturularak takım olarak yarışacak ve elemeler yapacak. Şef olma yolunda ise adım adım zirveye tırmanacak.
Şef Akademi Hangi Günler Ekranlara Çıkıyor?

Eleme Turu Başladı!

Eleme turu ile ekranlara çıkmaya hazırlanan Şef Akademi yarışması, ilk hafta yayın hayatında üç akşam art arda FOX TV ekranlarına çıkacak. Elemelerin ardından ise 15 kişilik yarışma ekibini belirleyecek olan Şef Akademi yarışması, Türkiye`nin en iyilerinin yarışına ev sahipliği yapması bekleniyor. 15 yarışmacıyı ilk önce üçer kişilik takımlar ile yarıştıracak Şef Akademi, ilerleyen bölümlerde ise bireysel yemek yarışlarını da seyircilerine sunacak.

Haftanın 3 Günü Sizlerle!

Türkiye`nin ünlü şefleri Ali Ronay, Ayhan Sicimoğlu ve Arda Türkmen`in karşısında mücadele edecek olan yarışmacılar, ellerinden gelenin en iyisini yapmak için yarışacak. Birbirinden eşsiz tarifleri ile ekrana gelecek olan Şef Akademi yarışması, 14 Haziran Pazartesi ilk bölümü ile seyircileri karşısına çıkacak. Yayınlanacağı 14 Haziran haftasın da üç bölüm artarda gelecek olması beklenen Şef Akademi; pazartesi, salı ve çarşamba günleri seyirciler ile buluşacak.

Şef Akademi Yemek Yarışması Hangi Kanalda, Saat Kaçta Başlıyor?

Birçok yarışmacının başvurusu ardından seçilmiş olan ilk 15 kişinin kıyasıya şeflik mücadelesi vereceği Şef Akademi programında hem yarış hem de yemek konusunda verilecek olan çeşitli eğitimler ile yer alacak. Öykü Serter`in sunumu ile ekranlara gelecek Şef Akademi, haftaya yayınlara başlayacak.