Euro 36,96 %-0,01
Dolar 34,26 %0,05
Sterlin 44,31 %-0,33
Altın 2.991 %-1,20

Sedat Peker Türkiye'ye Getiriliyor! BAE ile Türkiye'den Sedat Peker Anlaşması..

Sedat Peker için çıkarılan yakalama kararına rağmen yurt dışında olması nedeniyle bir türlü yakalanamamıştı. Ancak BAE ile yapılacak anlaşma sonrası Sedat Peker Türkiye'ye getirilebilir. Gazeteci Bülent Mumay'ın iddiaları gündemi sarstı. Sedat Peker takas yolu ile Türkiye'ye teslim edilecek mi?

Sedat Peker Türkiye'ye Getiriliyor! BAE ile Türkiye'den Sedat Peker Anlaşması..
Google News

Sedat Peker, bir süredir ülkemizde aranmakta. Çeşitli ülkelerle irtibata geçildiği ve bu konuda çalışmaların devam ettiği belirtiliyor. Özellikle de Birleşik Arap Emirlikleri'nde olduğu belirtilen Peker'in bu konuda ülkeler arası bir görüşme gerçekleştirme ihtimali üzerinde duruluyor. İddialara göre BAE ajanlarının serbest kalma karşılığı olarak Sedat Peker'in takas edilebileceğini ifade edild. Gazeteci Bülent Mumay'ın yaptığı paylaşım herkesi şaşırttı.

Sedat Peker Türkiye'ye mi Getiriliyor?

Organize suç örgütü lideri olan Sedat Peker'in yakın zamanda Türkiye'ye getirileceği iddia ediliyor. Karşılığında ise iki BAE ajanının serbest kalması gündemde. Mumay, geçen yıl yakalanan bir ajanın serbest bırakıldığını iddia etti. MİT'in yakaladığı bu ajanla ilgili 20 yıl hapsin istendiği detayını da verdi. Gelişmeler dahilinde Sedat Peker'in takas edilmesi için böyle bir hamleye başvurulduğu belirtiliyor.

Fatih Altaylı da Söylemişti

Fatih Altaylı'nın varsayım olarak bu tarz bir olayın gerçekleşebileceğini söylemesi gündem olmuştu. Kendisinin yorumuna benzer bir iddia şu an Türkiye'nin gündemine oturmuş vaziyette. Sedat Peker takas yolu ile Türkiye'ye getirilir mi henüz bilinmiyor. Eğer bu iddialarda gerçeklik payı var ise yakın zamanda çeşitli detayların paylaşılması muhtemel.

<