Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan 85.000 Personel Müjdesi!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan 85.000 Personel Müjdesi!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklaması doğrultusunda 85.000 sağlık personeli alınacağı öğrenildi. Sağlık alanında çalışmak isteyenleri sevindiren bu gelişmeyle birlikte çeşitli detaylara da değinildi. Güncel olarak alım şartları ve daha pek çok detay açıklanacak.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan gelen 85.000 personel alım müjdesi dikkat çekti. Son gelişmelere göre alımlar nasıl gerçekleşecek merak ediliyor. Bir süredir personel alımının yapılması beklenmekteydi. Bununla ilgili ÖSYM'nin kılavuz hazırlayacağı belirtildi.

Fahrettin Koca Açıklandı

Bakan Koca, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada önemli ifadelere yer verdi. Açıklamasında  "31.183’ü sözleşmeli personel, 11.317’si sürekli işçi olmak üzere, 85.000 yeni çalışma arkadaşından ilk etapta 42.500’ünün alımı için dün Başvuru Kılavuzları İŞKUR’A, tercih kılavuzu hazırlanmak üzere listeler ÖSYM’YE GÖNDERİLDİ. Hepimize hayırlı olsun."  sözlerini kullandı.

Alımlar Ne Zaman Başlayacak?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın alımlarla ilgili ifadeleri de gündem oldu. Ne zaman başlayacağı konusunda henüz detay verilmedi fakat en kısa sürede bilgilendirici bir yazı daha yayınlanacaktır. Üstelik kılavuzun hazırlanması ve duyurulması bekleniyor.