Özge Ulusoy'a Kahreden Haber Verildi! Babasını Trafik Kazasında Kaybetti!

Özge Ulusoy'a Kahreden Haber Verildi! Babasını Trafik Kazasında Kaybetti!

Özge Ulusoy'un babasıyla ilgili kahreden haber ne yazık ki doğru çıktı. Emekli albay Haydar Ulusoy'a çarpan araç iddiası doğru. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Haydar Ulusoy'un ölümünde kasıt mı var? Aracın 100 km hızla geldiği yönünde iddialar ortaya atıldı.

Özge Ulusoy'dan gelen haberle birlikte pek çok kişi şok oldu kaldı. Sosyal medyada yapılan paylaşım neticesinde kimse ne diyeceğini bilemedi. Son zamanlara damgasını vuran bu olayla birlikte Özge Ulusoy, oldukça zor zamanlar geçiriyor. Babasını kaybetmesinin acısı yetmiyormuş gibi, ölüm nedeni üzerinde de duruluyor.

Özge Ulusoy Babasını Kaybetti

Gelen bilgiler neticesinde şu an için çok fazla detay bilinmiyor. Ancak görgü tanıklarının ifadesine göre de 100 km hızla gelen araç yaya geçidinden geçmekte olan emekli albay Haydar Ulusoy'a çarptı. Hastaneye kaldırılan Ulusoy ne yazık ki kurtarılamadı.

Kızı Olayın Peşini Bırakmayacak

Özge Ulusoy'un bu konuda yargıda adım atacağı ve işin peşini bırakmayacağı öğrenildi. Baba emekli albay Haydar Ulusoy'un başına gelen bu olayla birlikte sanatçı dostları da kendisini yalnız bırakmadı. Şimdi kendisinin güncel olarak nasıl bir açıklama yapacağı da merak ediliyor. Sosyal medyada dikkatlerin üzerinde olduğu bilinmekte.