Müge Anlı'da Cinayet Süphelisi Gözaltına Alındı !

Müge Anlı'da Cinayet Süphelisi Gözaltına Alındı !

Müge Anlı Tatlı ve Sert programında çok gelişme yaşandı. Bir anda stüdyoyu basan ekipler cinayet şüpelisini göz altına altı.

Müge Anlı Alime Toprak Canlı Yayında Her şeyi Açıkladı!

Müge Anlının programları gün geçtikçe merakla izleyicilerini ekrana kilitliyor. Bütün kapalı olayları gün yüzüne çıkartarak gerçek suçluları da bulmaya devam ediyor. Bu bölümde ise Mersin’de muz serasında cesedi bulunmuş olan Ali Toprak ilgili itiraf yaşandı. Alime Toprak Ali Toprak’ı öldürdüğüne dair itiraflarda bulundu.

Alime Toprak Açıklamaları

Müge Anlı, 31 Ağustos günü Mersin de muz serasında çalışan Ali Toprak için araştırmalara başlamıştı. Öldürülen adamın karısı Alime Toprak yakınlarını ağırlayarak açıklamalarını dinliyordu. Cinayet günü içerisinde Alime Toprak yaptığı açıklama olarak Ben çalıştığımız diğer seraya su almaya gitmiştim. Geldiğimde öldürülmüştü” dedi.

Bu şekilde açıklama yapılmasından sonra Müge Anlı ve ekibinin dikkatini direk olarak çekti. Ulaşılan güvenlik kameralarından Alime Toprak’ın o gün seradan hiç çıkmadığı gözlemlendi. Buna göre de 22 Ocak Günü Alime Toprak canlı yayında cinayeti itiraf etti.

Alime Toprak Kocasını Neden Öldürdü?

Alime Toprak bu sorular hakkında Çocuklarımı korumak istedim dedi. Ona ve bana işkenceler yaptı. Kendimi geçtim çocuklar için dayanamadım ve cinayeti işlediğini belirtti. Cinayet anını anlatan Alime Toprak;

“Kocamı ben öldürdüm. O gün serada beni çok dövdü. Çocuklarıma da zarar vermek istiyordu. Onları korumak için Ali’yi öldürdüm” açıklaması yaptı.

Müge Anlı Programı İlgiyle Takip Ediliyor

Her bir bölümde ilgi takip edilen bölümlerde büyük olayları Müge Anlı ve ekibi aracılığıyla çözümlenmeye devam ediyor. Alime Toprak cinayeti de 31 Ağustos yapılan cinayet daha yeni olarak çözümleniyor. Buradaki Ali Toprak cinayetinde ise çocuklarını korumak adına cinayeti yaptığını açıkladı. Eğer ben öldürmeseydim o beni öldürecekti dedi.  Yayında Müge Anlı büyük oğlunun cinayeti bildiğini ve bununla ilgili ne yaptığını sordu.

Alime Toprak büyük oğlum babasından çok şiddet görüyordu. Onun için hiç ağlamadı. İyi ki kurtulduk şeklinde cevap verdiğini söyledi. Bu durum karşısında izleyiciler resmen şoke oldu. Alime Toprak ayrıca yaptığı açıklamalarda Ali Toprak’ın ona karşı “Hepinizi öldüreceğim, raporum var.” Diye tehditler savurduğunu cinayeti ben yapmasaydım o hepimizi öldürecekti dediği görüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ederek hareket edilecek.