Meedo , Şeyma Subaşının İpini Çekti! Artık Acun Bile Şeyma`ya Yardım Edemez!

Meedo , Şeyma Subaşının İpini Çekti! Artık Acun Bile Şeyma`ya Yardım Edemez!

Şeyma Subaşı zor anlar geçiriyor. Sevgilisi Meedo`nun yaptıkları Şeyma`ya çok ağır geldi. Meedo, Şeyma Subaşı`na resmen savaş açtı. Şimdi Şeyma Subaşı ne yapacak? Acun, Şeyma`ya yardım edecek mi?

Şeyma Subaşı 20 gün gibi kısa bir süre önce; hamilelik, evlilik, bebek düşürme, ayrılık, yeniden bir arada olma gibi konular ile gündeme gelmişti. Hayranlarının dikkatini çeken Şeyma Subaşı şok hamlelerde bulundu ve gözleri sevgilisi Meedo`ya çevirdi.

Meedo Açıklama Yaptı!
Meedo günler sonra bir açıklama yaptı ve akıllardaki tüm soru işaretlerini silmiş oldu. Şeyma Subaşı hakkındaysa; "Kafa yapımız farklı" sözlerini açıkladı. Meedo, bir ilişkiye başlayıp başlamadıkları hakkında henüz bir açıklama yapmadı ama neden ayrılmış oldukları hakkında tek tek açıklamada bulundu. Sizce, neler oldu?

"Bu Benim Hayatım Değil" Dedi!
Meedo, yapmış olduğu açıklamada  "Bunlar benim için yeni. Kendi halinde yaşayan biriyim. Gündeme geldiğim konuya bak. Bu benim tercihim değildi ama iş ortaklarım bunu yapmam gerektiğini söyledi. Şoke olmaktan ötesi yaşadıklarım. Bu benim hayatım değil . Tanınmak, bilinmek tercihim değil. Hayatını her zaman özel yaşamış biriyim. Hayatım boyunca ortalıklarda görünüp, hayatımı anlatma ihtiyacında olmadım. Bu benim için tamamen yeni bir durum. Bunların ortasında olduğum için üzgünüm" sözlerini açıkladı. Dolandırıcı iddialarına ise skandal bir yanıt verdi.

Hakkında Dolandırıcı Dediler!
Şeyma Subaşı`nın Mısırlı sevgilisi, "Hakkımda birçok eleştiri ve yorum yapıldı medyada. Hayatımda hiç hayal edemeyeceğim söylentilerin içinde yer aldım. Ve tüm bunları arkadaşlarım aracılığıyla öğrendim çünkü Türkçe bilmiyorum, hepsi bana tercüme edildi. Beni hakkımda dolandırıcı dediler ve bu beni incitti" sözlerini açıkladı ve ayrılık sebebi olarak...

Ona İyi Bir Hayat Vermek İstedi!
Şeyma Subaşı ile neden ayrılmış olduklarını Meedo "Dürüst olmam gerekirse, ben bu kızı gerçekten sevdim, başka türlü ona yaptıklarımı yapmazdım. Ona iyi bir hayat verebilmek için elimden geleni yaptım. Ama o her detayı yayınladı, insanlara göster, ortada yaşadı. Ve ben bundan hiç hoşlanmadım, Geçtiğimiz dört beş ay boyunca Instagram` a koyduğu hayat, Şeyma ve Melisa için gayet güzel bir hayattı. Onun bu tarzına saygı duymaktan başka bir şey yapmadım" sözlerini dile getirdi.