MEB Okulları Tatil mi Etti? 5 Aralık 2022 Okul Var mı?

MEB Okulları Tatil mi Etti? 5 Aralık 2022 Okul Var mı?

MEB'den gelen okulların tatil olduğu yönündeki açıklamadan sonra 5 Aralık 2022 tarihi için nasıl bir karar alınacak merak ediliyor. Pazartesi günü öğrenciler okula gidecek mi? Deprem bölgesi Düzce ve çevresi için bu soru daha fazla soruluyor.

MEB'den gelen 1 haftalık tatil açıklaması dikkat çekmişti. 5 Aralık'a kadar öğrenciler deprem bölgesi ve civarında oturduklarından ötürü okula gitmeyecekti. Şimdi ise 5 Aralık Pazartesi günü okul olup olmadığı soruluyor. Gelinen noktada bizleri başka nelerin beklediğiyle ilgili bilgiler vereceğiz. Son zamanlara damgasını vuran bu duruma ilişkin çeşitli detaylar aktarılacak.

MEB'den Açıklama Geldi!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den gelen tatil açıklamasıyla birlikte okulların tatil olmayacağı öğrenildi. Pazartesi gününden itibaren öğrenciler eğitim öğretim hayatlarına devam edebilecekler. Konuyla ilgili gerekli açıklama yapıldı ve sosyal medya üzerinden öğrenciler bilgilendirildi. Dolayısıyla Pazartesi günü kesin olarak okullar var.

Düzce'de Deprem Olmuştu!

Geçtiğimiz hafta meydana gelen depremde pek çok yurttaşımız panik olmuştu ve depremden sonra oturdukları alanları terk ederek dışarı çıkmıştı. Bazı binaların hasar aldığı belirtilmişti. Buna istinaden okulların tatil olduğu bildirilmişti.