Kripto Para Borsalarında Üzen İflas Gelişmeleri! FTX'den Sonra BlockFi İflas Edecek mi?

Kripto Para Borsalarında Üzen İflas Gelişmeleri! FTX'den Sonra BlockFi İflas Edecek mi?

FTX iflasından sonra kripto para borsası olan BlockFi de benzer yollardan mı geçecek? Kullanıcılar nelerin yaşanacağını merakla bekliyor. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt bulacak. Likitide sorunu yaşayan borsadaki son durumu aktarıyoruz.

FTX'in talihsiz bir şekilde iflasının hemen ardından bir iflas iddiası da BlockFi için geldi. Pek çok kullanıcının yakından takip ettiği ve 650 bin kullanıcıya ev sahipliği yapan borsa, önemli bir iflasın eşiğinde olabilir. Dolayısıyla bu durumdan nasıl kurtulacağı ve hangi adımları atacağı merak konusu haline geldi. Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşırken bilinmeyenlerden de söz edeceğiz. Son zamanlara damgasını vuran kripto para borsaları, şok etkisi yaratıyor.

FTX İflas Etmişti

FTX, iflas ederek milyarlarca doların ortadan kaybolmasına neden olmuştu. Şirket CEO'su da mal varlığını önemli oranda kaybetmişti. Şimdi ise aynısının BlockFi için olabileceği iddiaları üzerine kullanıcılar panikledi. Bu paniklemeden ötürü de nasıl bir adım atılacağı merak konusu haline geldi.

BlockFi Ceza Almıştı

Öte yandan BlockFi,  daha önceden önemli bir ceza almıştı. FTX'in iflasıyla BlockFi de likidite sıkışıklığı yaşadı ve bununla beraber bazı gelişmelere yer verildi. BlockFi gerekli lisansları almadan mevduat ve kredi hizmetleri sunduğu için ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından 100 milyon dolar cezaya çarptırılmıştı.