İsmail Balaban, Batuhan İle Projesini Duyurdu. Acun Ilıcalı Yardım Eli Uzattı!

İsmail Balaban, Batuhan İle Projesini Duyurdu. Acun Ilıcalı Yardım Eli Uzattı!

İsmail Balaban projelerini resmen duyurdu. Acun Ilıcalı resmen ellerinden tuttu. Exxen`de program kuracağı konuşulmaya başlandı.

Acun Medya aracılığı ile ekranlara gel miş olan yarışmada her bölüm izlenme rekorları kırılıyordu. Yarışmaya girmeden önce otel odasında yapmış oldukları anlaşma ile Survivor tarihine isimlerini kazımış olan İsmail ve Batuhan yakın zamanda şok görüntülendiler. Survivor yarışmasında birlikte olmaya devam eden ikili ise dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

İsmail Hüngür Hüngür Ağladı!
Başarılı yarışmada çok iyi geçinmiş oldukları bilinen ikiliden Batuhan`ın elenmesi, İsmail`i hüngür hüngür ağlatmıştı. Survivor İsmail konu hakkında; "Batuhan benim kardeşim oldu burada. Canımdan bir parça oldu. Onun için yeniden güçlü olacağım ve şampiyon olacağım" sözlerini açıklamıştı.

İsmail Projelerini Resmen Açıkladı!
Survivor`dan hemen sonra tatile gitmiş olan ikili, nerede ise her gün birlikte oluyorlar. Yakın zamanda ise ikili İstanbul`da bir AVM`de görüntülendiler. Açıklamalarda bulunan ikiliden İsmail skandala bir açıklamada bulundu, projelerini resmen söyledi.

İsmail Balaban`dan Sürpriz Sözler!
Bir sosyal medya hesabı üzerinden konu hakkında; "Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban`dan sürpriz sözler! Bugün İstanbul`da bir AVM`de Batuhan ile görüntülenen İsmail Balaban gazetecilerin sorunlarını cevaplandırdı. Şampiyon Survivor`dan yakın arkadaşı Batuhan hakkında da konuşurken "İleride Batuhan ile beraber yine aynı projede yer almayı çok isterim, Batuhan ile keyifli ve eğlenceli zaman geçiriyoruz" ifadelerini paylaştı.

Exxen`de Program Kuracağı Konuşuldu!
İsmail`in açıklamalarından sonra Acun Ilıcalı`nın Batuhan, İsmail için Exxen`de program kuracağı konuşulmaya başlandı. Acun Ilıcalı`dan iddialar üzerine henüz bir açıklama gelmedi.