Euro 37,97 %0,21
Dolar 34,14 %0,03
Sterlin 45,64 %0,23
Altın 2.895 %0,38

İlkokul, Ortaokul ve Lise Yarıyıl Tatili Ne Zaman? Sömestr Tatili Ne Zaman Başlıyor ve Bitiyor?

Öğrencilerin sömestr tatiliyle ilgili merak edilenler soruluyor. Sömestr tatili ne zaman başlayacak? İlkokul, ortaokul ve lise yarı tatili hakkında ne biliyoruz? Ara tatille birlikte öğrencilerin tatil günleri ve okulun kapanacağı tarih açıklandı.

Sömestr tatili ile ilgili çok fazla soru geliyor. Özellikle de ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin sıklıkla sorduğu bu tatil ve ikinci döneme dair merak edilenleri yanıtlayacağız. Sömestr tatili ne zaman olacak? Okullar ne zaman kapanıyor?

Sömestr Tatili Ne Zaman Başlıyor?

Okulların ilk dönemi 20 Ocak'ta bitecek ve sömestr tatili başlayacak. Tatilin 6 Şubat 2023'e kadar sürmesi bekleniyor. Bu süre zarfında öğrenciler diledikleri gibi tatil yapabilecek. Öte yandan ikinci ara tatili için de tarih paylaşıldı.

İkinci Ara Tatil Ne Zaman?

Öğrencilerin sömestrdan sonraki tatilleri olan ikinci ara tatil 17- 20 Nisan tarihleri arasında olacak. Dolayısıyla bu süre zarflarında öğrenciler tatil haklarını kullanabiliyor. Üniversitelerdeki tatil programı ise üniversitenin akademik takvimine göre değişkenlik göstermektedir.

Yazar: Admin
<