Hayrettin Survivor 2021 Yarışmasının Bilinmeyen Gerçeklerini Anlattı!

TV 8 yayınlanan Survivor 2021 yarışması bu sezon istediği beğeni ve ilgiyi alamadı. Reytinglerde düşüş yaşadı. Yarışmcı hayrettin elendikten sonra Survivor Panorama katılarak bilinmeyen gerçekleri anlattı.

TV8 Ekranlarında yaklaşık 10 seneden fazladır yayınlanan Survivor isimli hayatta kalma ve yarışma programı seyirciler tarafından beğenilerek hızlı bir şekilde işlenmeye devam ediyor. Yarışmaya katılan kişilerden olan Hayrettin elendikten sonra belirli kalıplar içerisinde açıklamalarını gerçekleştirdi. Peki Hayrettin Neler Söyledi? 

HAYRETTİN SURVİVOR AÇIKLAMASIYLA GÜNDEME GELDİ!

Yaklaşık bir ay önce adaya veda eden Hayrettin, elendikten sonra Türkiye’ye geri döndü. Elenmesinin ardından finale kadar gidilmesi beklenen isim geçenlerde Survivor ile alakalı olan TV8’deki programa katıldı. Açıkladıklarıyla gündeme gelmeyi başaran Hayrettin adada yaşananları teker teker ifşaladı.

HAYRETTİN SURVİVOR PANORAMA KONUĞU!

Survivor Panorama isimli programa konuk olan yarışmacı finalde çıkacak olan kişileri tahmin ederek söylemesiyle sunucuları oldukça şaşırttı. Bu durumu duyan seyircilere ise ‘’Pes ARTIK!’’ şeklinde bir ifade bıraktı. Son derece güzel performans sergilemesiyle ortaya çıkmaya çalışan Hayrettin, Survivor ile dışarıdan gözükmeyen detaylara da değindi.

HAYRETTİN'İN SURVİVOR İFŞALARI!

Şu açıklamaların üzerinde ayrıntılı olarak durdu: ‘’Finale çıkacak olan kişi yani şampiyon olacak kişinin bende kendi takımımdan çıkmasını istiyorum elbette, şampiyon olmasını istediğim kişi ise Barış. Ama o oldukça duygusal bir yapıya sahip. Nereye kadar ilerleteceğini kesinlikle bilmiyorum ama finale kadar gitsin isterim. Diğer bir yandansa Sergen’in finale çıkmasını diliyorum. Ayriyeten bütün yaşadıklarımızın hepsi bir kurmaca oyun gibi. Sanki şampiyon önceden belirleniyor ve kimse bunu belli etmiyor. Herkes kamera arkasında yemek yiyor gibime geliyor! Kurmaca da olabilir ben bunu bilemem. Şampiyon şu an bile belli olabilir. Bilemiyorum.’’ Sözlerini kullandıktan sonra milyonları tek bir biçimde şaşırtmayı başardı.