Hande Erçel ve Kerem Bürsin Çiftinden Resmi Açıklama Geldi! Ünlü Çift Evlenme Kararı Aldı!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin Çiftinden Resmi Açıklama Geldi! Ünlü Çift Evlenme Kararı Aldı!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin çiftinden sevindiren haber geldi. Uzun zamandır sevgili oldukları çift ani bir kararla evlenme kararı aldı. Kerem Bürsin, Hande Erçel'e nasıl evlenme teklifi etti? Hande Erçel evleniyor mu?

En çok konuşulan isimlerden biri olan Hande Erçel gelinlik provaları ile gündeme geldi. Yetenekli oyuncu Hande Erçel sevgilisi Kerem Bürsin’den gelen evlilik teklifi ile gündeme bomba gibi düştü. Hatta evlilik teklifinin ardından Hande Erçel'in evet dediğine dair yorumlar yapıldı. Hande Erçel'in paylaşımıyla birlikte gerçeklerin ortaya çıkması ile hayranları da sevinçten deliye döndü.

Önce Sevgili Olduklarını Duyurdu!

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Sen Çal Kapımı dizisinde Eda karakterine hayat veren Hande Erçel ilk bölümde Kerem Bürsin ile çok yakıştırıldı. Aşk iddialarıyla isimleri anılan Kerem Bürsin ve Hande Erçel sadece arkadaş olduklarını söyleyerek, aşk iddialarını yalanladı. Sen Çal Kapımı dizisinin sezon finaline girmesinin ardından Maldivler ‘de tatile çıkan Hande Erçel ve Kerem Bursin sevgili olduklarını duyurdu.

Hande Erçel’in beyazlar içerisindeki fotoğrafı gündem oldu!

Dizinin ikinci sezonunda sevgili olarak kameralar karşısına geçen ikili dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kerem Bürsin geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda herkesi şaşkına çevirdi. Hande Erçel ile ilk etapta çok iyi arkadaş olduklarını ve işlerini profesyonel anlamda yaptıklarını dile getirdi. Arkadaş olduktan sonra birbirlerine karşı bir şeyler hissettiklerini söyleyen Kerem Bursin hisleri doğrultusunda sevgili olduklarını belirtti. Bunun ardından Sen Çal Kapımı dizisinin final yapmasının ardından Hande Erçel, beyazlar içerisinde yaptığı bir paylaşım ile dikkat çekti.

Birbirinden farklı elbiseler deneyen Hande Erçel’in Kerem Bürsin ile evleneceğine dair yorumlar yapıldı. Bu iddiaları sessiz kalan Hande Erçel’in beyazlar içerisinde ki hali ise çok beğenildi. Erçel’in bu paylaşımının ardından yapacağı açıklamada şimdiden merak söz konusu oldu.