Hakan Ural Canlı Yayında Programı Bıraktı! Kanal D'den Açıklama Geldi

Hakan Ural Canlı Yayında Programı Bıraktı! Kanal D'den Açıklama Geldi

Sabahların çok izlenen programı olan Neler Oluyor Hayatta programında neden yok. Kanal D dizisinden resmi açıklama gelmedi. Meraklar Hakan Ural neden yok sorusuna yöneldi. Programa ne zaman dönecek? Programa devam edecek mi?

Sabahların sevilen ve en çok izlenen programlarından  olan "Neler Oluyor Hayatta" programında  gözlerden kaçmayan detay ortaya çıktı. Sevilen  sunucu Hakan Ural programda yoktu. Herkesin merak konusu oldu.

Hakan Ural Neden Programda Yok!

Her sabah herkes tarafından izlenen "Neler Oluyor Hayatta" programında bu sabah Hakan Ural  yer almadı. Bu konu hakkında herhangi bir resmi açıklamada gelmedi. Gözler Hakan Ural'a çevrildi. Herkes resmi bir açıklama bekledi.

Resmi Açıklama Geldi!

Son dakikalarda resmi bir açıklama Hakan Ural'ın sosyal medya hesabından geldi. "Sevgili arkadaşlar rahatsızlığım nedeniyle bikaç gün sizlerden ayrı kalacağım sanırım ciddi soğuk almışım program devam ediyo @nurtugbaalgul ve destek olacak dostumuzu eminim yanlız bırakmazsınız ilk fırsatta buluşmak üzere selam sevgi saygılar" açıklamasında bulundu. Haberinternette ekibi olarak kendisine çok geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Hakan Ural olmadan siz programın tadı olur mu?