Hadise Boşandıktan Sonra Servet Kazandı! Boşanma Hadise'ye Yaradı!

Hadise Boşandıktan Sonra Servet Kazandı! Boşanma Hadise'ye Yaradı!

Hadise'nin bir anda bu kadar yüksek kazanç elde etmesi gündem oldu. 40 milyon TL'ye yalı almasının nedeni de açıklandı. Bir anda reklamlardan milyonlarca TL kazanması ve çok fazla sahneye çıkması nedeniyle adından söz ettirdi.

Hadise, Mehmet Dinçerler ile 4 aylık evliliğini noktalayarak gündeme gelmişti. Bu gelişmeden sonra çeşitli sorular yanıt buldu. Öyle ki ünlü sanatçı bir anda çok para kazanmaya başladı. Reklam anlaşmaları başta olmak üzere konserlerden ciddi gelirler elde etti. Üstelik kendisine 40 milyon TL'ye yalı aldığı söyleniyor.

40 Milyon TL'lik Yalı Aldı!

Kazandığı parayla yalı almayı tercih eden ünlü sanatçı, dikkatleri üzerine çekti. Bu hamlesinden sonra bilinmeyenlere de yer verildi. Sahne fiyatını 350 binden 550 bin'e çektiği belirtildi. Özel gecelerde ise 1,5 milyon TL para talep ettiği öne sürülüyor. Bu gelişme sonrasında ünlü sanatçının elde ettiği gelirler de bir hayli arttı.

Reklamlardan 20 Milyon TL Alıyor

Ünlü sanatçı, reklamlardan elde ettiği 20 milyon TL ile de adından söz ettirmekte. Dolayısıyla kendisinin böyle bir durumda olması da şaşırttı. Bir anda bu kadar fazla kazanç elde etmesi, kullanıcıların "boşanmak sana çok yaradı Hadise" demesine neden oldu.